İstanbullu Gelin 47.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin 46.bölümü ile Star TV ekranlarındaydı. İstanbullu Gelin son bölümde; gelen haberler Boran konağında sevinç rüzgarları estirirken, Adem'in gerçeklerle yüzleşmesi ipleri iyice gerecektir. Süreyya ise duydukları ile Faruk'a cephe alacaktır. İşte, İstanbullu Gelin 47.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 28.04.2018 10:23 GÜNCELLEME 28.04.2018 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her bölümü ile seyircisini yakalamayı başaran İstanbullu Gelin 46.son bölümde; konak halkı Ada'dan gelecek sevinçli haberi beklemektedir. Hem Süreyya hem de İpek cephesinden güzel haberler gelmiştir. Bir yandan uzun zamandır beklenen huzur havası eserken diğer yandan ihanete uğradığını düşünen Adem eskisinden çok daha tehlikeli gelmeye hazırlanmaktadır. Faruk hakkında öğrendikleri ile dünyası başına yıkılan Süreyya'nın nasıl tepki vereceği merak konusu olur. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün hemen ardından merakla beklenen İstanbullu Gelin 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

İSTANBULLU GELİN 47.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 47.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Faruk’un, Adem’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı plan Süreyya’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer. Adem, Boranları yıkmak için adımlarını atmaya başlar. Faruk’un ise önemli bir karar vermesi gerekmektedir.

İSTANBULLU GELİN 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 47.bölümü ile 27 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.

YORUMLAR 2
  • İstanbulu gelin 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulu
    Cevapla
  • BURSA 5 yıl önce Şikayet Et
    Faruğu bir dinleseler hak verecekler aslında ademi korumak için o adamla pazarlık yaptılar bir daha ademe bulaşmasın diye bakalım ne olacak merak ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün