Siyah Beyaz Aşk 28.bölüm 2. fragmanı! Ferhat'tan Aslı'ya itiraf...

Kanal D ekranlarının iddialı yapıtı Siyah Beyaz Aşk 27.bölümü izleyicisini ağırladı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Ferhat'ın, Özge hakkındaki büyük sırrı Aslı'dan gizlemesi sonucu suçluluk duygusuna kapıldı. Aslı ise yeğeni Jülide'nin gerçekte kim olduğunu araştırmaya koyuldu. İşte, Siyah Beyaz Aşk 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.04.2018 00:41 GÜNCELLEME 28.04.2018 00:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının adından yoğun bir şekilde söz ettiren dizisi Siyah Beyaz Aşk 27.son bölümde; Ferhat, sevdiği kadın Aslı'dan Özge'ye ilişkin büyük sırrı saklı tutması gün geçtikçe vicdan azabı çekmesine ve suçluluk duygusuna kapılmasına neden oldu. Çünkü Ferhat tam da sevdiği kadın Aslı'yla ilişkilerine dair ileriye dönük radikal kararlar almışken böylesine bir sırrın mevcudiyeti onun son derece rahatsızlık duymasına sebebiyet verdi. Öte yandan, Vildan ve Jülide arasında gerçekleşen yakınlık sayesinde Aslı'nın Özge hakkındaki bilinmeyenleri öğrenmesinde adım adım yaklaşmasına vesile oldu. Finale doğru Ferhat en sonunda Aslı'ya, Özge'nin öz kızı olduğunun itirafını gerçekleştirdi. Yiğit ise Necdet cinayetinin perde arkasını öğrenmeye çalışmak adına herkesten habersiz bir şekilde kendisini büyük bir tehlikeye attı. Ne var ki Namık, Yiğit'in bu gerçeklere ulaşmasını engelleyebilmek için elinden geleni arkasına koymadı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, Yusuf'un savcıya tüm gerçekleri aktaracağının bilgisine ulaşan Namık hem Yusuf'un hem de Yiğit'in öldürülmesini emretti. Fakat buluşma yerine beklenmedik şekilde Ferhat'ın gitmesi olayların seyrini tamamen değiştirdi ve Namık'ın vur emri vermesi sonucu Ferhat yanlışlıkla vurulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İşte, nefes kesen gelişmelerin damga vurduğu son bölümün hemen arkasından Siyah Beyaz Aşk 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği  Siyah Beyaz Aşk 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 28.bölümüyle 30 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat, Özge sırrını Aslı’dan saklıyor olmanın ağırlığı altında giderek ezilir. Aşklarında böyle bir sırrın olmasını istemeyen Ferhat, Aslı’ya her şeyi itiraf edebilecek midir?

Yiğit, Necdet cinayetindeki sırrı çözmeye yaklaştıkça giderek karanlık tarafa geçer. Kardeşindeki bu değişimi fark eden Ferhat, Yiğit’i durdurmak için harekete geçtiğinde kendi geçmişi ile ilgili büyük sırra yaklaştığından habersizdir. 

Aslı ise Jülide hakkında hiçbir şey bilmediğinin farkına varır ve yeğeninin geçmişini araştırmak ister. Jülide ve Vildan arasındaki yakınlık, Aslı’yı farkında olmadan Özge sırrını öğrenmeye yaklaştıracaktır. Ferhat, Aslı’yı Vildan’dan uzak tutmaya çalışsa da ikilinin yüzleşmelerine engel olması kolay olmayacaktır.

Yiğit’in adımlarını uzaktan izleyen Namık ise, Yiğit’in gerçeklere ulaşmasına engel olmak adına elinden geleni yapar. Ancak bu uğurda aldığı bir karar kendisinin bile hesap edemeyeceği bir duruma neden olacaktır. Jülide ve İdil arasındaki gerginlik kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç doğurur. Bu beklenmedik sonuca şahit olan sürpriz bir isim ise kurulacak yeni bir ittifakın habercisidir.

YORUMLAR 1
  • Simgenur 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşk Ferhat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı