Ailece izleyebileceğiniz yapımlar TVT'de!

Kanal 7 Medya Grubu’nun en genç üyesi TVT dopdolu içeriğiyle izleyenlerin beğenisini kazanmayı sürdürüyor. TVT, aile değerlerini nesilden nesle aktarma imkanı sunan ve izleyicilerin içini ısıtan çok özel yapımlarıyla ailecek kaliteli bir televizyon keyfi sürmeyi sağlıyor.

Ailece izleyebileceğiniz yapımlar TVT'de!
Ailece izleyebileceğiniz yapımlar TVT'de!
GİRİŞ 24.04.2018 19:59 GÜNCELLEME 24.04.2018 20:03

İlk olarak 2005 yılında Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde sayısız müzik klipleri yayınlayan TVT, 01 Kasım 2017’de yeni yayın politikasıyla ve farklı misyonuyla tekrar izleyici karşısına çıktı. 01 Kasım’dan bu yana kaliteli yapımlarıyla büyük beğeni kazanan TVT birbirinden önemli konuların yer aldığı programlar ve tutkuyla seyredilen dizilerle birlikte adeta “Ailenizden Biri” oluyor.

Yeni içeriği ve fark yaratan tarzıyla ekranlara geri dönen TVT her biri hayata dokunan konu ve konukların yer aldığı programlar kadar, büyük hayran kitlesi olan dizileri de izleyicilere sunmaya devam ediyor. Yayınlandığı dönemde büyük beğeni kazanan programların yanı sıra yeni yapımlara da yer veren TVT günün her anının dolu dolu geçirilmesini hedefliyor.

 

Program ve dizilerin yanında Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinin yer aldığı efsane olmuş filmler de TVT ekranlarında yeniden izleyicilerle bir araya geliyor.

GÜNDÜZ KUŞAĞINDA DOPDOLU BİR PROGRAM

Güçlü yorumcu Pınar Barut’un sunumuyla izleyiciyle buluşan Pınar’la Tam Vakti, gün içerisinde ne izlesem sorusuyla karşılaşan kadınların sesine kulak veriyor. Müzikten yemeğe, el işinden günlük yaşamı kolaylaştıracak püf noktalarına kadar birçok konuda alanında uzman isimleri ağırlayan Pınar’la Tam Vakti eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyor. Güne renk katan Pınar’la Tam Vakti Pazartesi-Perşembe 13:30, Cuma günü ise 14:15’te TVT’de…

EKRANLARDA HİNT ESİNTİSİ

TUTKU VE NEFRETE ESİR OLMUŞ BİR AŞK ‘BENİMSİN’

Hayatı ciddiye almayan tavırlarıyla tanınan Zain ile değerlerine bağlılığıyla herkesi kendisine hayran bırakan Aaliya’nın tutku ve nefret aşk hikayelerinin anlatıldığı Benimsin her gün 18:30’da sevenlerinin karşısına çıkıyor.

DOĞRUNUN PEŞİNDE GİTMEYE ÇALIŞAN İKİ YARALI KALP ‘SENSİZ OLMAZ’

Güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Paro ve disipline önem veren, hayatını katı kurallarına göre yaşayan Rudra’nın yaşadıkları zorlu ve büyük aşk Sensiz Olmaz ile her gün saat 20:00’de TVT ekranlarında oluyor.

Türksat 4A’da frekans 12.095, sembol 4800, 5/6 Fec, yatay polarizasyon bilgileri girilerek, Digitürk Türksat Aboneleri 184., Süperonline 35., Tivibu 59. ve Teledünya 48. kanalları üzerinden izlenebilmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi