Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı! Serhan, Oya'dan ayrılacak mı?

Star TV ekranlarında entrika fırtınasının estiği Ufak Tefek Cinayetler 26.bölümü yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Merve, Oya'nın eski arkadaşı vasıtasıyla komplo girişiminde bulundu. Öte yandan Merve, hain planıyla Oya ve Serhan'ın arasını bozdu. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 01.05.2018 10:05 GÜNCELLEME 01.05.2018 10:05

Star TV ekranlarının iddialı bölümlere imza atan dizisi Ufak Tefek Cinayetler 26.son bölümde; Serhan ve Oya ilişkisini ortaya çıkaran Merve; Oya'yı alt etmek, intikamını acı bir şekilde almak ve yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödetmek üzere komplo girişiminde bulundu. Planlarını tıkır tıkır işletmek adına sinsi bir şekilde harekete geçen Merve, Oya'nın üniversitedeki eski arkadaşı Elif'i kullandı. Öte yandan Merve'nin büyük bir ustalıkla hazırladığı ve ince ince işlediği planlar, Serhan ve Oya'nın ilişkinin iyiden iyiye bozulmasına ve aralarında tartışmanın baş göstermesine neden oldu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Arzu da eski eşi Mehmet'e yönelik planlar hazırlayarak, tüm eşyalarını toplayıp tekrardan eve dönmesi yönünde davette bulundu. Öte yandan Pelin de, evlerindeki hizmetçi kadın yüzünden başına iş açılması sonucu Taylan'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İşte, heyecan ve gerilimin dur durak bilmediği son bölümün hemen arkasından Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 27.bölümüyle 1 Mayıs Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma başlıyor!

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı