Mehmed Bir Cihan Fatihi neden final yaptı? Sona ermesinin nedeni...

Kanal D ekranlarının dev prodüksiyonlu projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi final yaptı. Ekran serüvenini noktalama kararı alan ve veda tarihi de kesinlik kazanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman final yaptı? Yayın hayatına henüz yeni başlamışken Mehmed Bir Cihan Fatihi neden bitti?

GİRİŞ 16.05.2018 11:09 GÜNCELLEME 16.05.2018 11:10
Bu Habere 196 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ve Konstantiniyye'yi fetih sürecinin işlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle ilgili kesin final kararı alındı. Büyük umutlarla başlanan, dev prodüksiyon, yüksek maliyetler, ve profesyonel oyuncu kadrosuyla desteklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi ekran macerasını sürpriz bir şekilde noktaladı. Öte yandan projenin başlangıcından bu yana; yönetmen, senarist ve birçok oyuncusunun da değişerek aksiliklerin de eksik olmadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapacağı tarih de netliğe kavuştu. Peki, yayın hayatına henüz yeni başlamışken kesin final kararıyla izleyici kitlesinin de hayal kırıklığına uğramasına neden olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman final yaptı? 2018 yılına damga vurması beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi neden final yaptı?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ NE ZAMAN FİNAL YAPTI? MEHMED BİR CİHAN FATİHİ NEDEN BİTTİ?

 

 

Yayın hayatına başladığı günden itibaren bir türlü yükselişe geçemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6.bölümde ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Yüksek maliyetli ve büyük prodüksiyonlu proje, izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Bu nedenle haftalardır reytinglerde yükselişe geçerek başarı sağlamayı beklerken giderek düşüş yaşamaya başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapılması kararı alındı. Öte yandan yurt dışı satışları da hüsranla sonuçlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final tarihi de kesinlik kazandı. Başrollerini Kenan İmizalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı tarihinde ekran serüvenini noktaladı.

İŞTE, MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 6.BÖLÜM FİNAL FRAGMANI...

YORUMLAR 196
  • yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    mehmed bir cihan fatihi keşke 7.bölümüde çekselerdi 1 den 6 a kadar hepsini izledim
    Cevapla
  • yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke btmeseydi mehmed bir cihan fatihi vay be bu dizinin keşke 7.bölümüde olsaydı
    Cevapla
  • Memet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok çakma bir dizi olmuş, özü yoktu, salçası kavrulmamış yemek gibi, birde Osmanlı yı adabını yansıtmadığı için sadece çöptü diyebiliriz
    Cevapla
  • xxx 5 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi biliyorsunuz osmanlıyı.. adabını..
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    FATİH VE AK ŞEMSEDDIN Hz lerinı ve fılmın ıcınde bırcok kişilerin KAREKTERLERİ yanlış işlendı yanlış izlenım yapılacakdı az kalsın sultan mehmet evlıyadan bır zattı gerısını sız dusunun tarıhı kımsenın yanlıs lanse etmesıne hakkı yok ayrıca(kadınların gene aynen muhtesem yy da oldugu gıbı sac bas acık fatıh aşık bune ya olmaz tabıkı ıyıkı bıttmiş nokta.....) degerler goz onunde bulundurulup bu dızıyı oyle yapsalardı reytıng rekoru kırardı aynen dırılış ertugrul dızısınde oldugu gıbı.
    Cevapla
  • Kadriye 5 yıl önce Şikayet Et
    Büşra Develi çok sönük kaldı .Albenisi daha yüksek olan bir oyuncu seçilmeliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri