Kanatsız Kuşlar 44.bölüm fragmanı yayınlandı! Kanatsız Kuşlar son bölüm

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Kanatsız Kuşlar 43.bölümü izleyicisini karşıladı. Kanatsız Kuşlar son bölümde; bir yandan Zeynep, Ahmet'in foyasını ortaya çıkardı, diğer yandan Muzaffer öz olduğunu düşündüğü oğluna kavuştu. Öte yandan Nefise'nin çaresizlikten eli kolu bağlandı. Kanatsız Kuşlar 44.bölüm fragmanı da yayınlandı.

GİRİŞ 27.04.2018 11:08 GÜNCELLEME 27.04.2018 11:31

ATV ekranlarında heyecan ve gerilimin eksik olmadığı Kanatsız Kuşlar 43.son bölümde; Muzaffer, sahici olduğunu zannettiği oğluyla yüzleşti. Nefise ise bu vaziyet karşısında çaresizlikten ve içine düştüğü durumdan ötürü eli kolu bağlandı. Diğer tarafta Zeynep ise, Ahmet'in tüm foyasını ortaya çıkardı, bunu da Ahmet'e ilişkin elde ettiği görüntüleri kardeşine izleterek Ahmet'in aslında sandığı biri gibi olmadığını ve asıl yüzünü kanıtladı. Öte yandan Muzaffer uzun yıllar boyunca kaybettiğini düşündüğü oğlunu saklayarak kendisine bu ızdırabı yaşatanlara karşı son derece öfkeli olmasına karşın, metanetini kaybetmemesi ve yapıcı olarak ailesini bütünlük, beraberlik duyguları içerisinde bir arada tutmaya çalışması dikkatlerden kaçmamaktadır. Öte yandan Zeynep, Ahmet'le ilgili ifşa görüntülerini izlettiği esnada Cemre'nin göstermiş olduğu tepki, Onur'u tekrardan Zeynep'in yakınına taşımasına vesile oldu. Peki, Kanatsız Kuşlar son bölümün hemen arkasından Kanatsız Kuşlar 44.bölüm fragmanı da yayınlandı. 

KANATSIZ KUŞLAR 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 44.bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, tansiyon seviyesini yükselten gelişmelerin izleyici kitlesini karşılayacağı Kanatsız Kuşlar 44.bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR 44.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 44.yeni bölümüyle 19 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer, Nefise'nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuşur. Nefise ne yapacağını bilememektedir artık. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkelidir. Ama yine de gelecek güzel günleri düşünmektedir. Yapıcı davranır. Bütün çocukları, kardeşlik duygusuyla bir arada tutmaya kararlıdır. Zeynep, Ahmet'in gerçek yüzünü kardeşine kanıtlayacaktır.

Çektiği görüntüleri izletirken, Cemre'nin gösterdiği tepki, Onur'u yine Zeynep'in yakınına taşır. Nefise'nin etrafındaki çember hızla daralırken Kemal de artık gemileri yakmıştır. Her şeyi göze almıştır. Fakat keskin sirke misali bu kez kendisi de beklemediği kadar büyük zarar görecek gibidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı