İstanbullu Gelin 48.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin 47.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk'un planlarını öğrenen Süreyya adeta çılgına döner. Bir türlü yediremeyen ve sakinleşemeyen Süreyya'nın tavrı Faruk'dan Adem'e büyük bir itiraf gelecektir. Peki, İstanbullu Gelin 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 05.05.2018 10:00 GÜNCELLEME 05.05.2018 10:00

İstanbullu Gelin 47.son bölümde; Adem için hazırladığı plan ayaklarına dolanan Faruk, olayı Süreyya'nın öğrenmesi ile şok olur. Aile girdiğini düşünen Adem yaşadığı hayal kırıklığı ile eskisinden çok daha öfkelidir. Pişmanlığını bir türlü açıklayamayan Faruk çareyi Adem'e karşı dürüst olmakta bulur. Adem'e kurduğu tuzağı anlatan Faruk bu itirafı ile herkesi şaşırtır. İpek işleyen planı ile gurur duyarken, Fikret yine oradan oraya çekilmeye müsaittir. Öte yandan Murat ve Bade'nin aldığı ani karar konak halkını şaşırtır. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 48.bölüm fragmanı...

 

İSTANBULLU GELİN 48.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 48.bölümü ile 4 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk’un, Adem’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı plan Süreyya’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer. Adem, Boranları yıkmak için adımlarını atmaya başlar. Faruk’un ise önemli bir karar vermesi gerekmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu