Kanatsız Kuşlar 45.bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm tüm ayrıntılar

ATV ekranlarının olmazsa olmaz dizisi Kanatsız Kuşlar 44.bölümü seyircisini ağırladı. Kanatsız Kuşlar son bölümde; Ahmet ve Zeynep'in çetin geçen hesaplaşması Cemre'nin hayatının tehlike altına girmesine neden oldu. Ahmet, Zeynep'ten intikam almak için Cemre'yi kaçırdı. İşte, Kanatsız Kuşlar 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 04.05.2018 10:52 GÜNCELLEME 04.05.2018 10:52

3 Mayıs 2018 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar son bölümde; Ahmet, Zeynep'i çileden çıkaracak hamlelerine bir yenisini daha ekledi ve Zeynep'le arasında geçen çetin hesaplaşmasında bu kez Cemre'yi kullanarak hayatını büyük bir tehlikeye soktu. İlk etapta her şey Cemre'nin, Ahmet tarafından kaçırılması sonucu bir anda ortalıklardan kaybolması ile başladı. Uzun bir zaman zarfında kendisinden haber alınamayan Cemre'nin ailesi neye uğradığını şaşırarak dehşete kapıldı. Yaşanan bu olay karşısında korktukları başına gelen aile, Cemre'yi kaçıran kişinin kim olduğundan son derece emindir. Bu doğrultuda Zeynep, kardeşini Ahmet'in elinden kurtarmak adına oldukça zorlu bir sürecin içerisinde kendisini buldu; fakat her şeye rağmen Zeynep, Ahmet'le mücadelesini sürdürüp kardeşi Cemre'yi kurtaracağı noktasında kararlıydı. İşte, heyecan yüklü son bölümün hemen arkasından Kanatsız Kuşlar 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

KANATSIZ KUŞLAR 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

KANATSIZ KUŞLAR 45.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümüyle 10 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal ölmüştür. Onunla aynı arabada bulunan Nefise için açıklanması zor bir durumdur bu. Bir anda bütün oklar üzerine yönelir. Emre, Muzaffer'in oğlu bildiği Tarık'ın bir yanlışına müdahale eder. Ancak Tarık, üzerindeki suçlamayı terse çevirince Emre ile Muzaffer bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu kez ipler tamamen kopacak gibidir ve Nefise artık gerçeği haykırmaya kararlıdır. Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep'i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet'le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur'la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi