Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm fragmanı: Sinan'dan korkunç hamle...

Star TV'nin ses getiren projesi Fazilet Hanım ve Kızları 45.bölümü yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; yaşam savaşını kazanan Sinan, Hazan ve Fazilet'e büyük komplo kurar. Hafıza kaybı yalanını devreye sokan Sinan'ın intikamı ise korkunçtur. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 11.05.2018 22:07 GÜNCELLEME 13.05.2018 00:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

5 Mayıs 2018 Cumartesi tarihinde yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları 45.son bölümde; abisi Yağız ve sevdiği kadın Hazan'ın ilişkisini öğrenmesinin akabinde bir anlık gafletle arabasıyla uçurumdan aşağı yuvarlanmasıyla acil bir şekilde hastaneye kaldırılan Sinan, geçirdiği hayati tehlikesini atlattı. Yaşadığın bu olayın ağırlığını kaldıramayan, kin ve nefret duygularıyla bilenen Sinan, yaşam savaşını kazanıp hastanede gözlerini açar açmaz hem Hazan'a hem de annesi Fazilet'e komplo hazırladı. Hafıza kaybı yaşadığına dair yalan ortaya atması sonucunda, başta Hazan ve Yağız olmak üzere herkes neye uğradığını şaşırarak büyük bir açmaza düştü. Sinan'ın hazmedemediği Yağız ve Hazan ilişkisinin üzerine hazırladığı bu intikam girişimi ailenin tamamını etkileyerek korkunç sonuçlara yol açtı. İşte, entrika yüklü gelişmelerin hakim olduğu son bölümün hemen arkasından Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 46.yeni bölümüyle 12 Mayıs Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

fazilet

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’ın intikam oyunu herkes için yıpratıcı oluyor...

Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir. Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

YORUMLAR 9
  • Sevda 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşkı memnu 2...
    Cevapla
  • nilya 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 47 48 bölümlerde sık sık yağız hazan izleyecez dizimizi seyretmeye devam edelim
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Fazilet ile kutret arasın da nasıl bisey olabilir işler çok ama çok karışacak nasıl olacak kimse bilmiyor anlamak bile çok zordur işler çok karisacak
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan ile yağız arasın da büyük bir aşk vardır .ama herkes onların beraber olmasın isterken huzursuzluk çıkacak ama enlelenecek fazilet kızı için ne yapar yağız sarıçam ve sevdi kız kurtarir böylece hazan odasına gelir ve nasılsın diye sevgide sorar çok ama çok mıyım merak etme yağız
    Cevapla
  • hazan 5 yıl önce Şikayet Et
    devam etmeyi düşünüyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?