Çukur final mi yapıyor? Çukur kesin final tarihi belli mi?

Show TV ekranlarının yüksek izlenme oranlarına sahip Çukur dizisinin her geçen gün final yapacağına dair söylemler ortaya atılıyor. Peki, gelecek sezon ekran macerasını noktalayacağına ilişkin iddiaların sık bir şekilde gündemde yer aldığı Çukur final mi yapacak? Başarısını daima katlayan Çukur final tarihi belli oldu mu?

Çukur final mi yapıyor? Çukur kesin final tarihi belli mi?
Çukur final mi yapıyor? Çukur kesin final tarihi belli mi?
GİRİŞ 08.05.2018 19:46 GÜNCELLEME 08.05.2018 19:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında başarısını istikrarlı bir şekilde artırarak izleyici kitlesi tarafından pazartesi akşamlarının olmazsa olmaz dizisi haline gelen Çukur'un final yapacağı hakkında söylemler gündemde yoğun bir şekilde söz edilmeye başlandı. Geniş izleyici yelpazesine sahip Çukur dizisinin gelecek sezon yayın hayatını sonlandıracağı iddiası üzerinde durulmasının akabinde izleyicisinin akıllarını kurcalayarak büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu. Peki, güçlü bir çıkış yakalayarak her hafta elde ettiği reyting başarısıyla adından sıkça söz ettiren Çukur final mi yapacak? Televizyon ekranlarının kaliteli ve iddialı projeleri arasında önemli bir yer alan Çukur final tarihi belli oldu mu?

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPACAK? ÇUKUR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU MU?

 

 

Televizyon dünyasını kasıp kavuran Çukur dizisinde, devamlı olarak ekranlara veda ederek final yapacağı şeklinde söylemler yer alıyor. Ortaya atılan bu iddialar neticesinde, gelecek sezon yayın hayatına devam edip etmeyeceği büyük merak uyandıran Çukur dizisinin yayın akıbetiyle ilgili detaylar netliğe kavuştu. Gerek profesyonel oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryosuyla nam salan Çukur dizisinin final yapmayarak gelecek sezon da yayın hayatına kaldığı yerden devam edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra çok kısa bir zaman içerisinde büyük sükse yakalayan Çukur dizisinin hangi tarihte sezon finali yapacağı da kesinlik kazandı. Sezon finaline 6 bölüm kaldığının açıklaması gerçekleştirilen Çukur, 11 Haziran 2018 tarihinde sezon finali yapması bekleniyor. 

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

7 Mayıs 2018 Pazartesi tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 28.son bölümde; İdris Koçovalı, her defasında karşısında yer alarak damarına basan ve hiçbir şekilde sözünü dinlemeyip ona zıt düşecek eylemlerde bulunan Vartolu Saadetin'e karşı vurucu bir hamlede bulundu. İdris Koçovalı, Vartolu Saadetin'in başlattığı güç ve hakimiyet savaşına karşı gövde gösterisi başlatarak, sevdiği kadın Saadet'i Cemil'le evlendirmeye koyuldu. Tüm bu gelişmeler sonrasında Vartolu Saadettin'in kan beynine sıçrayarak büyük tehlike arz eden girişimler gerçekleştirmesine neden oldu. Saadet'in başka bir adamla evlenmemesi için elinden geleni ardına koymayacağının özellikle altını çizen Vartolu Saadettin'in karşısına İdris Koçovalı geçerek, Çukur meydanında Saadet'in düğün hazırlıklarına başladığını başta Vartolu olmak üzere herkese ulu orta ilan etti.

çukur

Bunların yanı sıra Yamaç Koçovalı ve Vartolu Saadettin ağız dalaşına girmesi sonucunda gerilim hat safhaya tırmanarak Çukur mahallesinde büyük bir kavgaya tutuştular. En başından beri Koçovalı ailesinin başına çoraplar Vartolu Saadettin bu kez İdris Koçovalı'nın canına tak etmesiyle birlikte sert kayaya çarparak, en hassas noktası olan sevdiği kadınla sınanması yüzünden insanlıktan çıkarak bambaşka bir adama dönüştü. Öte yandan Saadet'i kimseye yar etmemek adına ant içen Vartolu Saadettin, sınır tanımaz bir hale gelerek uğrunda her şeyi göze alabileceği Saadet'in düğün gününde yaşanan bir anlık gafletle geri dönüşü olmayan bir hata meydana gelir.

çukur

YORUMLAR 6
  • herkes 4 yıl önce Şikayet Et
    eyer final olursa dünyayı yıkarız herkes zizin tarafnızdan olacak
    Cevapla
  • al ie 5 yıl önce Şikayet Et
    İt f Bağımsız Filmler
    Cevapla
  • ADEN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bitmesin cook guzel bir filim
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bitmesin
    Cevapla
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    en doğrusu bitmesi
    Cevapla
  • cukur fanı 5 yıl önce Şikayet Et
    izliyormusunda bitmesini söylüyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...