Ufak Tefek Cinayetler 29.bölüm fragmanı: Merve, hapse mi giriyor?

Star TV'nin vazgeçilmez projesi Ufak Tefek Cinayetler 28.bölüm yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; arkasından çevrilen oyunların farkına vararak uyanışa geçen Oya şahlandı. Merve'ye yaptıklarının bedelini ödetmek adına sınır tanımaz bir hale dönüştü. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 15.05.2018 08:59 GÜNCELLEME 15.05.2018 08:59

8 Mayıs Salı 2018 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 28.son bölümde; Oya, atağa kalkarak Merve'nin üzerine korku ve gerilim salmak adına hafızasına derin bir şekilde kazınacak komplo girişiminde bulundu. Oya, üniversiteden bölüm arkadaşı Elif ve yakın dostu olan Merve'nin gerçekleştirdiği işbirliği sonucu üzerinde hain planlar uygulandığı gelişmesini sonunda öğrendi. Hiç beklemediği bir şekilde arkasından gizli bir şekilde dönen dolapların farkına vararak uyanışa geçen Oya, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayarak cinayet derecesine varan girişimlerini Merve üzerinde sinsi bir şekilde harekete geçerek gerçekleştirmeye koyuldu. Öte yandan üniversiteden bölüm arkadaşı Elif'e de yaptıklarının hesabını sormak için karşısına geçti ve kendisini resmen zehirlemek için hamlede bulunduğunu öğrendiğini söyledi. Bu saatten sonra sözünden çıkmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Oya, şayet dediklerini harfiyen uygulamaması durumunda tek bir gün bile mesleğini icra edemeyeceğine dair tehditte bulundu. Adeta şahlanışa geçen, intikam almak noktasında akıllara durgunluk veren eylemlerini Merve'ye karşı uygulamak adına, Elif'ten ona telefon açmasını ve ''Oya öldü'' şeklinde açıklamada bulunmasını emretti. Elif tarafından Oya'nın öldüğü yönünde haber alan Merve ise neye uğradığını şaşırdı. Öte yandan Merve'ye yaptıklarının bedelini ödetmek ve burnundan fitil fitil getirmek adına gözünü karartıp bambaşka birine dönüşen Oya, hamile olduğu gelişmesiyle karşı karşıya kaldı. ''Merve'nin bir üst sürümüyüm!'' şeklinde gövde gösterisi başlatan Oya, Merve'nin hesabını tamamen kesmek noktasında kararlıdır. İşte, son bölümün hemen arkasından Ufak Tefek Cinayetler 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 29.bölümüyle 15 Mayıs Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve'yi bir kâbus bekliyor!

Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya'nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya'nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık…. Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi