Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölümde neler oldu? EDHO son bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'ın Meryem'i kurtarmak için planları devam ederken, Meryem ondan vazgeçmeyi göze almıştır. Peki, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 16.05.2018 10:05 GÜNCELLEME 16.05.2018 10:47

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102.bölümde, Çakırbeyliler'in düşmanları ile mücadelesi devam ederken, en büyük vurgunu yapacak olan kişi hiç beklenmeyen biri olacaktır. Öte yandan bebeğinden vazgeçemeyen Meryem ihanet şoku ile sarsılır. Bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçmeye niyetli olan Meryem oynanan oyundan habersiz adımlar atar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri final sahnesinde beklenmedik kayıplar ile şok olacaktır. Peki, son bölümün hemen ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölümü ile 15 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...