Diriliş Ertuğrul'un başarılı oyuncusu Oya Unustası kimdir? (TRT-1)

Türk televizyon tarihinin en güçlü projelerinden Diriliş Ertuğrul'un oyuncu kadrosuna Oya Unustası transfer oldu. Peki, TRT 1 ekranlarının kaliteli ve iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul'a kadın başrol oyuncusu olarak katılan Oya Unustası kimdir? Pek çok hatrı sayılır projede yer alan Oya Unustası aslen nereli, kaç yaşında?

Diriliş Ertuğrul'un başarılı oyuncusu Oya Unustası kimdir? (TRT-1)
Diriliş Ertuğrul'un başarılı oyuncusu Oya Unustası kimdir? (TRT-1)
GİRİŞ 29.10.2018 15:45 GÜNCELLEME 29.10.2018 15:46
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarında her çarşamba akşamı nefes kesen gelişmelerle izleyici kitlesini ağırlayan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. İzleyici kitlesi, profesyonel oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın baş rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılacak olmasının akabinde yeni baş rol oyuncu olarak hangi ismin yerine geleceği konusunda sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulmuştu. Yüksek izlenme oranlarıyla elde ettiği başarısını her geçen gün katlayarak artıran Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili yepyeni müjde verilerek baş rol oyuncusunun kim olacağı kesinlik kazandı. Oyuncu kadrosu seçimlerinin gizlilik içerisinde gerçekleştirildiği dizinin yeni baş rol oyuncusu olarak güzel ve yetenekli oyuncu Oya Unustası seçildi. Aktarılan bu gelişmenin hemen arkasından Oya Unustası'nın kim olduğu, hayatı, eğitimi ve kariyerine dair detaylar merak edilerek araştırmalara yoğunluk kazandırıldı. Peki, pek çok hatrı sayılır film ve dizi projesinde kendini gösteren Oya Unustası kimdir? Sempatik kişiliği ile geniş kitleler tarafından sevilen isim Oya Unustası aslen nereli ve kaç yaşındadır?

oya

 

OYA UNUSTASI KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası, 1988 tarihinde İstanbul Kadıköy'de hayata gözlerini açtı. İki ablası, bir abisi olan Oya Unustası, üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın Flüt bölümü’nde tamamlayarak mezun oldu. Oyunculuk ve sahne sanatları alanında Ayla Algan’dan eğitim gören Oya Unustası, aslen İzmir Buca'lıdır. Baba tarafı Bulgaristan göçmeni, anne tarafı ise Selanik göçmeni olan Oya Unustası, 173 cm boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. 2013 tarihinde sunuculuğunu Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım’ın gerçekleştirdiği, Rüveyda Öksüz’ün birinci olduğu Miss Turkey Güzellik yarışmasında ilk 20’ye giren finalistlerden oldu.

oya unustası

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Kalbim Ege’de Kaldı adlı dizisde Alper Saldıran (Mustafa) ile birlikte Zeliş rolünde baş rol üstlenmiştir. 2014 yılında ATV ekranlarında yayınlanan “Beyaz Karanfil” adlı dizide Nergis rolünü canlandırmıştır. Bu dizide Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav, Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan, Çağlar Ertuğrul (Başar) ve Chloe Loughnan (Berrak) gibi isimlerle baş rol üstlenmiştir. 2018 tarihinde ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan "Masum Değiliz" adlı dizide Ceyda karakterini canlandırdı. Yine bu dizide Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Oya Unustası ve Sercan Badur ile birlikte rol aldı.

OYA UNUSTASI’NIN YER ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2018 - Masum Değiliz (Ceyda Koruhan) (TV Dizisi)

2015 - Kalbim Ege'de Kaldı (Zeliş Gıpgıp) (TV Dizisi)

2014 - Beyaz Karanfil (Nergis) (TV Dizisi)

2013 - Sevdaluk (Gülben Gedik) (TV Dizisi)

2011 - İzmir Çetesi (Duru) (TV Dizisi)

2010 - Kaybedenler Kulübü (Bardaki Kız)(Sinema Filmi)

oya

YORUMLAR 24
  • Haberci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir belgesel değildir,, Bu gerçeklerin uyarlanması sanatıdır,, Yani bezay perdeye olduğu gibi yansıyacaktı buna dizi film değil dizi belgesel denirdi,,, Lütfen artık bu filme çamur atmaya çalışanların algısına kapılıp yorumlama işi olduğunu unutmayalım,, Sevgilerimle,,,
    Cevapla
  • arif abi 5 yıl önce Şikayet Et
    Senarisler ve yapımcılar, okuyor mu buradaki yorumları? İzleyicinin tepkisini ölçen çalışmaları var mı? Hiç sanmıyorum, neden derseniz: 1- Burak özçiviti isteyen yok. 2- ertuğrulun sürekli kendini tekrar eden dövüş sahneleri baydı artık. 3- hikaye çok yavaş ilerliyor. Sert girişten sonra hikaye sündürülüyor. Sonra finale yakın heyecan artırılıyor. Hep aynı hikaye baydı artık. Başlangıçtan sona dengeli bir yapım ortaya koyun. Oyuncuların bazıları rolü yaşayarak oynamıyor. İşimiz bitse de gitsek havasında. İslami motif çoğu zaman atlanıyor. Biraz daha özen lütfen. Yükü 1-2 kişinin üzerine yıkmayın. Ertuğrulda sesini zorlayarak konuşmasın artık.
    Cevapla
  • Raşit 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrulun 2 eşi yokdu zaten tarihde halime hatun ertuğruldan 1 yil önce vefat etmis
    Cevapla
  • Virdis 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir belgesel değildir,, Bu gerçeklerin uyarlanması sanatıdır,, Yani bezay perdeye olduğu gibi yansıyacaktı buna dizi film değil dizi belgesel denirdi,,, Lütfen artık bu filme çamur atmaya çalışanların algısına kapılıp yorumlama işi olduğunu unutmayalım,, Sevgilerimle,,,
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerdenbiliyon sen ha
    Cevapla
  • HakanDE 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarih, dizi safsatalariyla değil, gerçek kitaplardan öğrenilir. Şu an Türkiyede okutulan tarihinde gerçekle pek alakası yok.
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    artık ditiliside izleyemiyecez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
İsrail Refah'ta saldırı başlattı