Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm detayları!

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen projesi Bizim Hikaye 33.bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; Elibol ailesinin velayet sorununun babaanne tarafından çözülmesiyle birlikte bayram havası yaşandı. Öte yandan elmasları saklayan Şükran'ın başı büyük belaya girdi. Peki, Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm detayları!
Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm detayları!
GİRİŞ 11.05.2018 08:57 GÜNCELLEME 11.05.2018 08:57

10 Mayıs Perşembe 2018 tarihinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye 33.son bölümde; devlet tarafından korumaya alınma durumuyla karşı karşıya kalan Elibol ailesinin velayet sorunu nihayet çözüme kavuştu. Babaanneleri Yedi Bela Aysel, çocukların velayetini üzerine alarak uzun bir zamandır boğuştukları bu sorunu ortadan kaldırdı, Elibol ailesi babaannelerinin aktardığı müjdeli gelişmeyi öğrenmeleriyle birlikte mutluluk üstüne mutluluk yaşadı. Öte yandan Tülay ve Tufan, sürpriz bir şekilde ikiz çocuk sahibi olacaklarını öğrenirken, elmasları çalan Şükran'ın başı ise Servet ve Ömer ikilisinin işbirliği kurup peşine düşmesiyle birlikte büyük bela altına girdi. Fikri ise sokak ortasında darp edilmesi sonucunda hastaneye kaldırıldığını öğrendiği eski eski Şükran'ın korku ve panik içerisinde yanına koştu. Ancak hastanede bulamamasının ardından başının belada olduğunu ve kaçtığını anlamasıyla birlikte çaresizlik içerisinde Şeyma hanım ile birlikte arama çalışmaları başlattı. Ömer ise Filiz ve Barış'ın hazmedemediği ilişkisini bozmak adına türlü hamlelerde bulunmaya devam etti, durumun farkında olan Barış ise her defasında öfke nöbetlerine tutuldu. Şükran, altınların yerini söylemesi için Ömer tarafında rehin tutulurken, Elibol ailesi babaanneleriyle birlikte Anneler Günü coşkusu yaşadı; fakat anneleri Şükran'dan aldıkları kötü haber sonucunda bu mutlulukları yarıda kesildi. Peki, yepyeni gelişmelerin damgasını vurduğu son bölümün akabinde Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 34.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğinde yerini alacaktır.

BİZİM HİKAYE 33.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 33.bölümüyle 17 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Servet ve Ömer’in birlikte bir işler çevirdiğini gören Barış, olan biteni ortaya çıkarmakta kararlıdır. Ömer bu işin içinden de sıyrılmanın bir yolunu bulacak mıdır? Barış, Filiz’i Ömer’den uzaklaşması için ikna etmeye çalışır fakat Filiz işini kaybetmek istemez. Bu durum Filiz ve Barış arasında çeşitli sorunların doğmasına neden olur. Herkes çocuk hizmetlerinden gelecek haberi heyecanla beklerken Aysel olaya el koymaya karar verir. Fikri’nin çaldığı parayı geri veremeyeceğini de anlayan Aysel onu affeder ama bu defa da oğlunda çok zor bir isteği vardır.

Tülay’ın hamile olduğunu öğrenen Tufan sevinçten havalara uçar. Bakmak zorunda kalacağı ailesi için daha çok para kazanmanın yollarını ararken başını belaya sokacaktır. Çocuklar, Anneler Günü’nde hem Aysel’e hem de Filiz’e tatlı bir sürpriz yaparak onları mutlu ederler. Hep birlikte Filiz’in anneler gününü kutlarken Şükran’la ilgili şoke edici haberler alırlar. Elibollar kendilerini yine karmaşık durumların içinde bulmak üzeredir…
Fikri, yanına Şeyma’yı da alıp Şükran’ı aramaya koyulur. Şükran’a önce Ömer mi yoksa Şeyma hanımın da yardımıyla Fikri mi ulaşabilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'