Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölüm fragmanı: Yağız, her şeyi öğreniyor!

Star TV'nin iddialı dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Hazan, Sinan'ın hafızasını kaybetmesinin yalanından ibaret olduğunu öğrendi. Sinan ise, intikamdan gözü dönmüş vaziyette Hazan'a tehditler savurdu. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 19.05.2018 16:56 GÜNCELLEME 19.05.2018 16:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının ardı arkası kesilmeyen gelişmelere imza atan Fazilet Hanım ve Kızları 46.bölüm yayınlandı. 12 Mayıs Cumartesi tarihinde yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları 46.son bölümde; Sinan geçirdiği ağır kaza sonrası hastanede yaşam mücadelesini kazanıp gözlerini açtığı ilk andan itibaren Hazan'a komplo gerçekleştirmek üzere hafızasını kaybettiği yalanını öne sürdü. Hazan ise öfke, nefret ve intikam duygularıyla bilenen Sinan'ın gerçek yüzünün fazla gecikmeden farkına vardı. Sinan, ihanetinin bedelini fazlasıyla ödetmek, yaşadığı travma ve acıyı yoğun bir şekilde Hazan'a da yaşatmak adına intikam girişimlerine hız kesmeden devam etti. Bu doğrultuda Sinan, kontrolünü kaybetmiş vaziyette Hazan'a gerçekler üzerinden tehditler savurdu. Sinan tarafından kurgulanan büyük bir yalanın içerisinde olduğunu ve kendisinin tamamen sonunu hazırlayacak oyunlar çevirdiğini öğrenen Hazan'ın ise çaresizlikten eli kolu bağlandı ve sırf sevdiği adam Yağız için kendini feda ederek Sinan'ın emirlerine karşı çıkmayıp söylediklerine razı gelmek durumunda kaldı. Peki, izleyici kitlesini ekrana kilitleyen son bölümün akabinde Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölümüyle 19 Mayıs Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde; Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazan’ın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerime’yi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer. Özenerek kurduğu planıyla bir yandan Gökhan’ın güvenini kazanırken diğer yandan Yasemin’i köşeye sıkıştıran Kudret, Egemenler için büyük tehlikedir.

YORUMLAR 3
  • yağızhazan aşkı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yakışıklı şu yağız allahım......
    Cevapla
  • yağızhazan aşkı 5 yıl önce Şikayet Et
    bence yağız gerçekleri yine öğrenemeyecek
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan ile yağız arasın da büyük bir aşk vardır Her şey çok değişecek sinan Her şeyi birbirine söyler büyük bir aşk vardır oda hazan ve yağız mutlu bir aşk vardır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?