TRT 1 Diriliş Ertuğrul 118.bölüm fragmanı! Ertuğrul'u köşeye sıkıştı...

Son bölümün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 118.bölüm fragmanı yine şaşırttı. Her bölümü farklı bir heyecan sahne olan Diriliş Ertuğrul'da Noyan ve Ertuğrul'un karşılaşması izleyici hayrete düşürdü. İşte Diriliş'in yeni bölüm detayları...

GİRİŞ 15.05.2018 13:30 GÜNCELLEME 15.05.2018 13:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul yine heyecan dolu bir bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Peki bu hafta Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde neler olacak? "Sultan'ın Ögeday Han'dan bir ricada bulunacakmış. Bu ricayı iletmesi için elçi olarak seni seçti. Yani anlayacağın seninle uzun bir yolca çıkacağı Ertuğrul' diye Noyan yine şaşırtan planlar içine girer. İşte yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 118.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 118.bölümü 23 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜM FRAGMANI 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dizide, Kayı Obasını kast ederek Türklerin derisini yüzeceğim ifadelerinde bulunan Noyan, yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in otağına gelmiştir. Noyan'ı karşısında gören Ertuğrul, bu ziyaretin nedenini merak etmektedir.

Ağzındaki baklayı çıkaran Noyan, Ertuğrul'a zoraki elçilik teklifinde bulunmuştur. Ertuğrul'un Ögeday Han için elçilik yapacağını dile getiren Noyan, bunun için uzun bir yola çıkacaklarını söylemiştir.

ÖGEDAY HAN KİMDİR?

Ögeday Han 7 Kasım 1186 ile 11 Aralık 1241 tarihleri arasında yaşamıştır. Cengiz Han'ın oğullarından biri ve mirasçısıdır. Cengiz Han'dan sonra Moğol İmparatoru olmuş ve babasının yarım bıraktığı fetihleri ve devlet düzenlemesini tamamlamıştır.

YORUMLAR 6
  • kale 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihi iyi okuyun moğollar kendisine direnen şehirleri yakıp yıkmış biat edenlere kendisine taabi olnalara dokunmamıştır
    Cevapla
  • ogeday ve fetih 5 yıl önce Şikayet Et
    ögeday han fetihleri yerine, yıkım yakım ve islam medeniyetini yıkıp geçti deseniz daha iyi olur, fetih islami bir kavram olup yeniden inşa ve canlandırma anlamına gelir, moğolun geçtiği yerde yıllarca ot bile bitmemiştir.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklu sultanı ferman göndermek için bir adamını bulamadı mı düşmanının komutanını fermanla gönderiyor. Biraz sizce
    Cevapla
  • İstanbul-18 5 yıl önce Şikayet Et
    'Moğollar geniş bir hakimiyet alanı içerisinde kurdukları imparatorlukları için gittikleri bölgeleri yakıp yıkmaktan başka bir şey getirmemişlerdir. Ne cengiz denilen zalim nede oğlu ögeday denilen zalim oğlu zalim hiç bir yere fetih getirmemiş, sadece yıkım, zülüm ve kan getirmiştir. İnsanlık, Türklük ve İslam Alemi için sadece bela getirmişlerdir.
    Cevapla
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir düşman! Kahbe değil :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor