Çukur 30.bölüm fragmanı: Çukur mahallesinde işler çığırından çıkıyor!

Show TV'de izleyicisinin ilgi odağı haline gelen Çukur 29.bölüm yayınlandı. Çukur son bölümde; Emrah, Nazım ve Vartolu ittifakına Selim Koçovalı da dahil oldu. Cemil'in öldürülmesi suçu Vartolu'nun üzerine kalırken, Selim ise babasını Çukur'dan tamamen çıkarma kararı aldı. İşte, Çukur 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 21.05.2018 15:23 GÜNCELLEME 21.05.2018 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

14 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 29.son bölümde; İdris Koçovalı başta Yamaç olmak üzere, Paşa, Selim ve Emmi'yi bir arada toplayıp Çukur'da kendisine ait tüm tapu haklarını sürpriz bir şekilde Yamaç'a devrettiğinin açıklamasını gerçekleştirdi. İdris Koçovalı'nın uzun bir zamandır aklında olan ve dengeleri tamamen değiştirecek bu açıklaması, oğlu Selim'in babasına karşı kin ve intikam duygularıyla bilenmesine ve radikal bir şekilde taraf değiştirmesine neden oldu. Babası İdris Koçovalı'nın aldığı kararın akabinde onu Çukur'dan çıkarmak için ant içen Selim, bu hedefi doğrultusunda alt etmek adına Emrah, Nazım ve Vartolu'nun gerçekleştirdiği ittifaktaki yerini aldı. Bu doğrultuda İdris Koçovalı'nın karşısında yer alan Vartolu, Nazım ve Emrah'ın ortaklığının, tıpkı kendileri gibi olduğunu ve yıkıp yeniden yapmaktan çekinmediğini düşündükleri Selim'in de katılım sağlayarak güç kazanmasıyla birlikte Koçovalıları derinden etkileyecek intikam girişimleri hazırlanmak için kollar sıvandı. Öte yandan Selim tarafından, Saadet ile evlilik gerçekleştirecek Cemil'in düğün gecesi gizlice öldürülmesi suçu Vartolu Saadettin'in üzerine kaldı. Vartolu, Cemil'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanmasının ardından Yamaç'a, ''Sen bu gece Çukur'u kaybettin Yamaç!'' şeklinde vurucu sözlere yer verdi. İşte nefeslerin tutularak takip edildiği son bölümün hemen arkasından Çukur 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 30.bölümüyle 21 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler. Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili attıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.

YORUMLAR 1
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!