Ufak Tefek Cinayetler 30.bölüm fragmanı: Her biri başka bir cinayet!

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Oya, kendisini acımasızca ölüme terk eden Merve'nin yaptıklarının cezasız kalmaması adına kolları sıvadı. Merve'ye bedel ödetmekte kararlı olan Oya, elinde somut delillerle polise başvuracağının açıklamasını gerçekleştirdi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 22.05.2018 15:55 GÜNCELLEME 22.05.2018 15:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

15 Mayıs 2018 Perşembe tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 29.son bölümde; Merve, alev almaya başlayan aracın içerisindeki Oya'nın yardım çığlıklarına aldırış etmeyerek kasti bir şekilde ölüme terk etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Oya, kendisinin canına acımasızca kasteden ve her defasında yaşamını sonlandıracak hamlelerde bulunan Merve'nin yaptıklarının bu kez cezasız kalmaması gerektiğini düşünüp son derece ciddi kararlar aldı. Bu doğrultuda Merve'yle büyük bir yüzleşme gerçekleştirip onunla ilgili elindeki somut delillerle polise başvuracağının açıklamasında bulunarak gövde gösterisi başlattı. Merve'nin yaptıklarının bedelini sağlam bir şekilde ödemesi adına ant içen Oya, ''Merve'de benim yanımdaydı, fakat öylece bırakıp gitti'' şeklinde polise ifadelerde bulunacağını ve Merve'nin aleyhindeki ses kayıtlarını polise vereceğini duyurdu. Bu nedenle Merve, ''Ona burada nefes alacak bir gram oksijen bırakmayacağım!'' diyerek restini çeken Oya'nın uygulamak üzere kolları sıvadığı bu kararın arkasından hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İşte, tansiyon seviyesinin giderek yükseldiği son bölümün akabinde Ufak Tefek Cinayetler 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 30.bölümüyle 22 Mayıs Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler,  görmeye başladık. Diğer yanda Oya- Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor. Serhan'sa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı. Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?

YORUMLAR 1
  • Aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne üçkağıtçısınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki