Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.bölümde neler oldu? EDHO son bölüm ATV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Çakırbeyliler kayıplarının hesabını sormak için plan yaparken, Şahin Ağa'nın hamlesi oyunu bozacaktır. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.05.2018 09:57 GÜNCELLEME 23.05.2018 09:57

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölümde; Üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olarak bilinen Ünal'ın, taraf seçmekten başka şansı kalmamıştır. Kendi hayatını devam ettirebilmek için Hızır'ın hayatına son vermesinin şart olduğunun artık o da farkındadır. Her yaşanan kayıpla bir kere daha darmadağın olan Çakırbeyliler, ne pahasına olursa olsun sevdiklerine yaşatılan acıların hesabını sormaya kararlıdırlar. Masada işler kızışırken ölümler peş peşe gelir. Ekrem'in ölümü herkesi şok eder. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar OImaz 104.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, EDHO son bölüm detayları...

 

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.bölüm fragmanı geldi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.bölümü ile 22 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Ekrem'in maşası olarak ölüm saçan Kudret, yaptığı ilk eylemle, Tipi'nin canından can almıştır. Dayısının ölümüne neden olan herkesten intikamını alana kadar da durmaya niyeti yoktur. Ekrem'den sonra Cia'nın kontrolünde icraatlarına devam edecek olan Kudret'i durdurmak için harekete geçen Şahin Ağa ise yaptığı planla oğlu Reha'yı ölüm sırasında başa taşıdığını tahmin bile edemez.

Üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olarak bilinen Ünal'ın, taraf seçmekten başka şansı kalmamıştır. Kendi hayatını devam ettirebilmek için Hızır'ın hayatına son vermesinin şart olduğunun artık o da farkındadır. Her yaşanan kayıpla bir kere daha darmadağın olan Çakırbeyliler, ne pahasına olursa olsun sevdiklerine yaşatılan acıların hesabını sormaya kararlıdırlar. Bunun için çok ince bir oyun kurmakla uğraşırlarken, artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Şahin Ağa'nın herkesten habersiz bir plan yapıp, kendini tehlikeye atabileceği akıllarına gelmez.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'