Diriliş Ertuğrul 119.bölüm fragmanı yayında mı? Bamsı ölüyor mu?

Noyan'ın geri dönmesiyle Ertuğrul Bey'in tüm planları yine alt üst oldu. Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 119.bölüm bölüm henüz ekranlarda yerini almadı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

GİRİŞ 21.05.2018 10:26 GÜNCELLEME 21.05.2018 10:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Bu bölümde Noyan'ın geri dönmesiyle Ertuğrul Bey'in tüm planları yine alt üst oldu. Yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 119.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Diriliş önümüzdeki hafta olmayacak mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 119.BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YOK?

 

 

Yeni bölüm tanıtımı merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 119.bölüm fragmanı ile ilgili yapımcı şirketten ve TRT 1'den bir açıklama gelmedi. Yeni döneme geçmesiyle birlikte çekim şartları ağırlaşan dizinin fragmanları her hafta gecikmeli olarak yayınlanıyor. Diriliş Ertuğrul 119.bölüm tanıtımında önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşması bekleniyor. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA BAMSİ ÖLÜYOR MU?

Haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanan ve yeni dönemde Osman Bey’in hayatını konu alacak Diriliş Ertuğrul’un 16 Mayıs Çarşamba yayınlanan 118. son bölümü Ertuğrul Bey’in neden elçi olduğu ortaya çıktı.

Dizinin final sahnesinde ise sürpriz bir olay yaşandı. Yolda Noyan ve Ertuğrul Bey, adamlarıyla birlikte saldırıya uğradı. Noyan arkadan vurulmak üzereyken Ertuğrul Bey mızrağını düşmana fırlatarak Noyan’ın hayatını kurtardı. Peki savaş sırasında ağır bir şekilde yaralanan Bamsi ölecek mi?

Bamsı gerçek tarihte kimdir?

Bamsi Beyrek karakteri esasen tarih içinde adı geçmeyen bir alperen. Anadolu Selçuklu Devleti’nde böyle birinin yaşadığına dair bir kayıt bulunmamakta. Senoryoya  hayali olarak eklenen bu karakter seyirci tarafından da sevildi.  Tarihte Ertuğrul’un bilinen  baş alp ‘ı olarak Turgut Alp var, başka Alp’ı olup olmadığını bilinmese de kayıtlara geçen Bamsi Beyrek adında bir alp mevcut değil. 

YORUMLAR 14
  • Rabia üzmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul da sungurtekin nerede cevap gönderin hemen merak ediyorum
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    bi siz biliyonuz zaten susun lan boş boş konuşup vakit harcatmayın
    Cevapla
  • SAIDA 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihda Ertugrul beyin halime sultandan 4 oglu oldugu yaziliyor ama dizide Halime suldan Osmany dogurdukdan sonra vefat ediyor. Tarihla dizi farhli.
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi bak kardeş 3 çocuk belgelerin olmadan boş boş konuşma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişde Senaristler Söğüttde 94 yaşında vefat eden Halime Hatunu Genç yaşda Öldürdüler? Ömrü Savaş Meydanlarında Cenk ile geçen Ertuğrul Gaziye Çocuk Baktırıyorlar! ..inanılacak gibi değil? Atalarımıza bu kadar Saygısızlık olurmu?.
    Cevapla
  • Deli Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş sen ne ayaksın. HalltBInVellt güzel bir soru sormuş. Adam gibi cevap vereceğine bakıyorumda her yorumun altında millete gider yapıyorsun.
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    bi de boş boş beğeniyonuz adam gibi bi şey olsa bari yazdıklarınız!!!
    Cevapla
  • murat kor 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dızi
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    he bu dizi nolmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor