Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölüm fragmanı: Gerçekler açığa çıkıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölümü Star TV'de yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Sinan, Yağız ve Hazan'ı kurduğu büyük tuzağa çekerken, Ece tüm eşyalarını toplayıp evi tamamen terk etti. Yağız ise halasının katilinin kim olduğunu öğrendi. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 25.05.2018 19:10 GÜNCELLEME 25.05.2018 19:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

19 Mayıs Cumartesi 2018 tarihinde Star TV ekranlarında Fazilet Hanım ve Kızları 47.bölümü yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 47.son bölümde; Sinan, tıpkı kendisine yaptıkları gibi Yağız ve Hazan'ı sırtından bıçaklamak adına; onlara kin, nefret ve intikam duygusuyla hazırladığı tuzaklara bir yenisini daha ekledi. Ece ise yaşadığı olayların ağırlığıyla kafasını dinlemek, huzur dolu bir ortamda yaşamak ve sorunlardan olmadığı bir yerde tek başına çocuğunu doğurmak için tüm eşyalarını toplayıp evi tamamen terk etti. Ece'nin, Hazım Egemen'in sayesinde herkesten uzak bir ortama yerleşmesinin ardından, Fazilet Hanım ve ablası Hazan'a geri dönmeyeceğinin açıklamasını gerçekleştirmesi şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Öte yandan Hazan ise bu kez annesi Fazilet'in entrika yönteminden ilerlemesi sonrasında hedefe kilitlenerek Yağız'a halasının katilinin kim olduğunun öğrenmesine aracılık etti. Bununla birlikte Selin ise evi terk eden Ece'nin peşine düşerek onu büyük tehlikeye sokacak girişimlerde bulunurken, Yasemin'in ise çocuğunun gerçek babası ortaya çıkarak, ona eski eşinden boşanmasını ve yüklü miktarda para koparmasıyla ilgili korkunç tehditte bulunur. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün akabinde, Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 48.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

FAZİLET

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölümüyle 26 Mayıs Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir. Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.

YORUMLAR 11
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan ile yağız arasın da büyük bir aşk vardır Her çok ama çok guzel oldu sinan abisi gecek ne olacak sinan Her şey çok değişecek sinan şimdi ne Her şey çok değişecek
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan ile Yağız arasın da nasıl bir bağlantı vardır. Ama sinan Her şeyi birbirine karıştı iki aşık herşey çok ama çok guzel oldu sinan abisi kafusun
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan ile Yağız arasın da büyük bir aşk vardır Her şey çok değişecek sinan Her şeyi birbirine karıştı iki aşık bir bin çok ama çok guzel oldu sinan abisi gecek tuşunu ortaya çıkaracak .Ama sinan abisi gecek yüzünü isterim seven iki aşık var biri yağız ile hazan
    Cevapla
  • Adnan Sandıkcı 5 yıl önce Şikayet Et
    sesli güldüm
    Cevapla
  • yasemin 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi en heyecanlı sahneler bitmesinnnnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi