Çukur 31.bölüm 2.fragmanı geldi: Yamaç, küçük oyununu devreye sokuyor!

Çukur 30.bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. Çukur son bölümde; Yamaç ve adamları mahsur kaldıkları soğuk hava deposundan kurtulurken, kahvede rehin tutulan İdris Koçovalı ve Vartolu Saadettin işbirliği gerçekleştirdi. Sena ise Emrah yüzünden akli dengesini yitirmeye başladı. İşte, Çukur 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.05.2018 08:54 GÜNCELLEME 28.05.2018 23:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

21 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Show TV ekranlarında Çukur 30.son bölümü yayınlandı. Sezon finali için geri sayıma başlandığı Çukur son bölümde; soğuk hava deposuna hapsedilen başta Yamaç olmak üzere Selim, Yamaç ve Emmi hayati tehlike atlattı. Yamaç'ın gerçekleştirmiş olduğu son derece riskli plan sayesinde mahsur kaldıkları yerden sağ salim kurtulan Koçovalılar, diğer yandan İdris Koçovalı'nın kahvede rehin olarak tutulduğu bilgisine ulaştı. Aynı anda hem kendilerine hem de babasına hain girişim düzenleyen kişinin kim olduğunu ve nasıl bir tezgahın içerisinde olduklarını çözmeye çalışan Yamaç, ''Bizi indiriyorlar, babamı indiriyor. Niye? Balkan Savaşı çıksın!'' sözlerine yer veriyor. Öte yandan İdris Koçovalı'nın kahvede rehin olduğunu öğrenen Vartolu Saadettin ise, hiç vakit kaybetmeden harekete geçip İdris Koçovalı'nın imdadına yetişerek onu rehin tutan adamlara karşı el birliğiyle hareket etti. Bununla birlikte Emrah ise kardeşi Sena'nın akli dengesini tamamen kaybetmesine yol açacak hamlede bulundu. Emrah tarafından büyük tehdit altında olan ve emri altına giren Ezgi'nin, Sena üzerinde uygulamaya başladığı tedavi onun giderek akıl ve ruh sağlığını kaybetmesine neden oldu. İşte; gerilim ve heyecan seviyesinin zirveye tırmandığı Çukur son bölümün arkasından Çukur 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 30.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur

ÇUKUR 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 31.bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. ‘Çukur’un yeni bölümünde taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak.

YORUMLAR 7
  • Nazlıcan63 5 yıl önce Şikayet Et
    Hastayım ya vartolu ya......
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu ali hasan bana tanıdık geliyo
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen mi ben mi nazlıcan ah ah
    Cevapla
  • aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Vartolu yamaç olmasa kaç kere ölmüştü o zaman niye bulamadı yolunu
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir
    Cevapla
  • Ali hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayatın heyecanı meycanı yok!...
    Cevapla
  • Ali hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle gerçekten çok iyi bi yorum yürüyorum sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe "Ligden çekilme" toplantısını KAP açıklamasıyla duyurdu!
Cüneyt Özdemir'den Kurum-İmamoğlu kıyaslaması