Ufak Tefek Cinayetler 31.bölüm fragmanı: Katil, gün yüzüne çıkıyor!

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; cinayet vakasının gerçekleşeceği Yaza Merhaba adlı partide hangi sürpriz ismin katil olduğu gün yüzüne çıkacak. Öte yandan baş komiser Kemal ise, katilin kim olduğunu bulabilmek adına hummalı bir araştırma sürecinden geçecek. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 29.05.2018 19:17 GÜNCELLEME 29.05.2018 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

22 Mayıs 2018 Salı tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezon finaline doğru geri sayıma başlanan Ufak Tefek Cinayetler 30.son bölümde; Oya tarafından düzenlenecek Yaza Merhaba Partisi'nde beklenmedik bir cinayet vakasına imza atılacak. Herkesin içinde gerçekleşmesi mantığıyla işlenen ve akıllara durgunluk veren bu cinayet sonrası kimin katil olduğu gerçeği açığa çıkacak. Öte yandan, her ne kadar soruşturma kapatılmış olsa dahi baş komiser Kemal, katilin ve ölmeyenlerin kim olduğunu bulabilmek adına kararlılığını sürdürerek harekete geçecek. Sarmaşık'ta meydana gelen cinayet vakasıyla ilgili ayrıntıların tamamına erişmek üzere hummalı bir araştırma süreci başlatan Kemal, ''Her birinin motivasyonu başka, yolu başka...Yani aslında her biri başka bir cinayete çıkıyor.'' şeklinde ifadelere yer vererek çarpıcı bir tespitte bulundu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Merve ise, karşılaştığı Ekrem amca vesilesiyle Pelin'in, Serhan ve Oya ilişkisinden aslında en başından itibaren haberi olduğunu ve bunu kendisinden bunca zaman gizlediği gerçeğini öğrendi. Yayınlanan son bölümde diğer bir damga vuran ifade ise; Pelin, Oya'nın karşısına geçip Merve hakkında: ''Bizim bu kadını ortadan kaldırmamız lazım, senin yaza merhaba partinde bitirelim bu işi!'' sözlerini sarf etmesi oluyor. İşte, adrenalin seviyesinin zirveye ulaştığı Ufak Tefek Cinayetler son bölümün akabinde, sezon finaline adım adım yaşanacak yepyeni gelişmelerin iple çekildiği Ufak Tefek Cinayetler 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 31.bölümüyle 29 Mayıs Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

YORUMLAR 3
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Her şey değişecek
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Edip ve elif nasıl olduler
    Cevapla
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan İle yağız arasın da büyük bir aşk vardır Her şey çok değişecek sinan Her şeyi birbirine karıştı iki aşık bir bin çok ama çok guzel oldu sinan abisi gerçek bir aşk gökhan bildi halde oda tecavüz edecek sandık öyle bir bisey yoktu fazilet çok korkuyoruz hazan ve yağız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı