Sen Anlat Karadeniz 19.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV

Sen Anlat Karadeniz 18.bölümü ile ATV'de ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; beklenmedik bir elden gelen yardımla kurtulan Tahir, Vedat'la bir anlaşma yapar ve Nefes'i kızına kavuşturur. Peki, Sen Anlat Karadeniz 18.son bölümün ardından, merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 31.05.2018 09:28 GÜNCELLEME 31.05.2018 09:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 18.bölüm seyirci ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz 18.son bölümde; kanlar içinde yaşam mücadelesi veren Tahir hiç beklenmedik birinin yardımı ile kurtulur. Ailesine kavuşan Tahir'in aklındaki tek şey Ceylan'ı Vedat'tan koparıp annesine getirmektir. Vedat ile bir anlaşma yaparak Ceylan ile Nefes'i ilk kez karşı karşıya getirir. Anne kızın kavuşması duygu dolu anlara sahne olur. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, Sen Anlat Karadeniz 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Sen Anlat Karadeniz 19.bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz 19.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 19.bölümü ile 30 Mayıs çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Sen Anlat Karadeniz 18.bölüm izlemek için tıklayınız

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler oldu?

Tahir'in göğsüne Cemil'in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil'in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir'in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat'a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir'in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes'e olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahir'den daha delidir. Tahir Kaleli'nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: "Tahir bizi bırakmaz!" Son nefesiyle kendisini Karadeniz'in serin sularına bırakan Tahir, Nefes'e verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefes'siz mi kalacaktır?

YORUMLAR 33
  • Nefes 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu vedat hapse girse bayram et cem
    Cevapla
  • leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    film çok güzel
    Cevapla
  • ışılay 5 yıl önce Şikayet Et
    Çak güzel nefes
    Cevapla
  • ışılay 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzellllllllllllllllllllllll
    Cevapla
  • TAHİRİM.... 5 yıl önce Şikayet Et
    TAHİRE bayılıyorum yaaa..... inşallah öp.....amin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki