Diriliş Ertuğrul 120.bölüm fragmanı! Ertuğrul'u bekleyen sürpriz...

Son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı büyük heyecan uyandıran Diriliş Ertuğrul 120.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 120.bölümüyle yine nefes kesecek. Peki Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna çıkan Ertuğrul Bey'i neler bekliyor? İşte yeni bölüm detayları...

Diriliş Ertuğrul 120.bölüm fragmanı! Ertuğrul'u bekleyen sürpriz...
Diriliş Ertuğrul 120.bölüm fragmanı! Ertuğrul'u bekleyen sürpriz...
GİRİŞ 29.05.2018 09:01 GÜNCELLEME 29.05.2018 11:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz bölümünde Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday'ın huzuruna çıkan Ertuğrul Bey dik duruşu ile herkesi kendine hayran bıraktı. Nefes kesen bir bölümün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 120.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine heyecan dolu bir bölüme sahne olan Diriliş Ertuğrul'da Moğol Hanı Ögeday Ertuğrul'a "Seni Selçuklu Devletinin sultanı yapacağım" demesi başta Noyan olmak üzere herkesi şaşırttı. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan Bilgiç paylaştığı oyuncu kadrosunu sevilen Oya Unustası, Kaan Çakır, Barış Bağcı gibi oyuncularla güçlendirdiği Diriliş Ertuğrul 120.bölümü 30 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Sultan Gıyaseddin Ertuğrul Bey'i Moğol safına geçmesi için görevlendirdi. Nedeni ise Moğolları Anadolu'ya gelmelerine mani olmaktır. Ve oğlu Gündüz'ü rehin verecektir. Çünkü en aklı selim oğlunun o olduğunu düşünmüştür.

Günalp Bey ise sözde ulakları takip ederken pusuya düşecek nedeni ise hatırlarsınız ulaklara gidin kendinizi ifşa edin demiştir.

Yine heyecan dolu bir bölüme sahne olan Diriliş Ertuğrul'da Moğol Hanı Ögeday Ertuğrul'a "Seni Selçuklu Devletinin sultanı yapacağım" demesi başta Noyan olmak üzere herkesi şaşırttı.

diriliş-120-bölüm-neler-olacak

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıktı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için yola çıktılar. Komutan Romanos, sulh görüşmesi için Kayı Obası’na geldi. Ancak amacının sulh olmadığı sonradan anlaşılmıştı ve vuruşma yaşandı. Bu vuruşmada Bamsı yara aldı. Günalp ise Almıla’dan şüphelendi. Almıla bu yüzden Günalp’ı öldürmeye karar verdi. Sugay ise evladının mezarını ziyaret etmeye giderken saldırıya uğramış ve zapt edildi. 

Noyan ile birlikte çıktıkları yolculukta, Ertuğrul ve alplarını neler bekledi? Vuruşma esnasında kötü bir şekilde yaralanan Bamsı’nın ahvali ne oldu? Romanos’un cezası kesildi mi? Sugay Hatun’un akıbeti ne oldu? Almıla, amaçları doğrultusunda nasıl bir hamlede bulundu? Ertuğrul Bey’in yokluğunda Kayı Obası’nda ahval ne oldu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 8
  • Gerçek düşman 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum sizde hiç mi beyin yok filmin neresi güzel sonuçta tarihimizi anlatacak. bunun neresi tarih bu arada bunun nersi tarih dedim yaa şimdi diceksinizki sen filmi i,zlemiyorsun nerden biliyorsun bu yorumu diriliş ertuğrulu izleyen bir arkadaşta söylüyo sizlere tavsiyem film süper demeyin karadenizin rüzgarı dururken diriliş ertuğrulu kim ne yapsın.Cebime koysam sığmaz.
    Cevapla
  • menderes 5 yıl önce Şikayet Et
    Filmi super
    Cevapla
  • Rabia üzmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul 120 bölüm 2 niye yayınlanmadı ve yayınlansın
    Cevapla
  • Simge 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul çok güzel
    Cevapla
  • İsimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık burası itiraf sayfası mı xfactorx
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması