Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!

Bizim Hikaye 35.bölümü Fox TV ekranlarında yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; annesinin hayatını kaybetmesinin ardından çantasından çıkan değerli taşlar Filiz'in başına büyük iş açmasına neden oldu. Ömer, elmasların peşine düşerek Filiz'e karanlık tarafını gösterdi. Peki, Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!
Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!
GİRİŞ 25.05.2018 19:06 GÜNCELLEME 25.05.2018 19:06

Fox TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye 35.bölümü izleyici ile buluştu. Bizim Hikaye 35.son bölümde; anneleri Şükran'ın beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Elibol ailesi derin bir yıkım yaşamaktadır. Şükran'ın yaşamını yitirmesiyle birlikte kendisinden geriye kalan çantasının içerisindeki elmaslar, Filiz'in başına büyük bir iş açmasına neden oldu. Elibol ailesi bir tarafta annelerinin ölümünün acısıyla yüzleşirken, diğer tarafta ise Ömer tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Uzun bir zamandır değerli taşların peşine düşen Ömer, Filiz'in eline geçtiğini ve polise teslim edeceğini öğrenmesiyle birlikte gizlediği karanlık tarafını ortaya çıkardı. Ömer, beklenmedik bir şekilde Filiz'e silahını doğrultup, ''Bu taşları bana ver Filiz!'' şeklinde tehditkar ifadeye yer vererek kirli yüzünü gösterdi. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, Cemil, Ömer'in adamı Sado tarafından vurularak hayatı tehlike altına girdi. Hastanede ölüm kalım mücadelesi veren Cemil'in ameliyatına ise Barış girdi. Ameliyat esnasında uygulanan elektroşokların da Cemil üzerinde işe yaramadığı görüldü.Cemil'in yaşam savaşını kaybedip kaybetmeyeceği ise gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde belli olacak. Peki, heyecan ve gerilimin hakim olduğu Bizim Hikaye son bölümün akabinde, sabırsızlık içerisinde beklenen Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında paylaşılacaktır.

BİZİM HİKAYE 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 36.bölümüyle 31 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annelerini kaybeden Elibollar’ın evinde kara bulutlar gezmektedir. Çocuklar annelerinin yasını tutarken Filiz de güçlü kalıp aileyi ayakta tutmak zorundadır. Karısının ölümünü kabullenemeyen Fikri ise yine ailesinden uzaklaşmıştır.

Şükran’ın eşyalarının arasından çıkan bir anahtarı bulan Fikri, elmasların peşine düşer. Ömer de Fikri’yi takip edip elmasları bulmaya kararlıdır. Elmaslar ailenin başına yine bela olacak gibidir.

Barış bir yandan Ömer’le uğraşırken bir yandan da Filiz’e destek olmak için elinden geleni yapar. Tüm zorluklara rağmen dik durmaya çalışan Filiz ise bir sorunu atlatamadan başka bir sorunla karşı karşıya kalmak üzeredir...

Tufan, Zeynep’in velayetini almaya çalışan Ömer’in aslında nasıl bir adam olduğunu öğrenmenin peşindedir. Barış’ın yardımıyla Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar. Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir.

Minibolların Ayşe’nin yardımıyla düzenledikleri bir sürpriz, herkes için moral kaynağı olacaktır. Bu sürpriz ayrıca Şükran’ın ölümünden kendini sorumlu hisseden Şeyma için bir fırsattır. Şeyma, Aysel’in yardımıyla Fikri’nin gözüne girme niyetindedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...