Fazilet Hanım ve Kızları 49.bölüm fragmanı: Hazan itiraf edebilecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölümü Star TV'de yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Sinan abisini ihanet ettiği için linç edip saygınlığını ve şirketini de elinden alırken kardeşi Selin ise, Ece'nin dünyaya getirdiği çocuğunu elinden aldı. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 02.06.2018 14:41 GÜNCELLEME 02.06.2018 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

26 Mayıs Cumartesi 2018 tarihinde Star TV ekranlarında Fazilet Hanım ve Kızları 48.bölümü yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 48.son bölümde; Yağız'ın, kardeşi Sinan'a ihanet ettiği skandalıyla gündem çalkalandı. Sinan, çevirdiği dümenlerle abisi Yağız'ı hakaretlerle linç ederek onu kardeşine ihanet eden, sırtından bıçaklayan bir adama çevirdi. Öte yandan kin, öfke ve nefreti bir an olsun eksilmeyen Sinan, bunlarla da yetinmeyerek abisinin saygınlığını ve şirketini de elinden alabilmek için girişimde bulundu. Abisini yönetim kurulu kararıyla şirketten kovmak üzere ant içen Sinan, onun tüm ticari hayatını bitirecek anlaşmayı Hazan'ı tehdit ederek imzalamasını istedi. Diğer tarafta Yağız ise sevdiği kadın Hazan'ın gururu ve kardeşi Sinan'ın sağlığı için tüm yükü göğüslendi, cesaret ve dürüstlük örneği göstererek yanlışlarına sahip çıktı. Yağız'ın her şeyin ortasında tek başına kaldığı ve güçlüklerle yapayalnız mücadele ettiği için Hazan eli kolu bağlanmış bir vaziyette derin bir üzüntü içerisindedir. Fazilet ise tüm bu olanlara kendisinin sebep olduğunu düşünüp kızı Hazan'ı kurtarabilmek adına harekete geçti. Fazilet'in eline CD geçerek Yağız ve Hazan'ı kurtaracak belgeye ulaşması sonrasında bunu Yağız'a teslim etti. Selin tarafından hain plan gerçekleştirilerek, karnı burnunda olan ve doğumu yaklaşan Ece kaçırıldı. Zorlu ve riskli bir doğum sürecinden geçerek bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ece ise işlerin ters gittiğini görmesinin ardından bu işte Selin'in parmağı olduğunu, kendisine ve bebeğine zarar vermek istediğini anladı. Çocuğunu dünyaya bin bir güçlükle getirebilen Ece'nin çocuğu yine Selin tarafından kaçırıldı. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm akabinde, Fazilet Hanım ve Kızları 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 49.bölümüyle 2 Haziran Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

fazilet hanım

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.

YORUMLAR 1
  • Sahika 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazan İle yağız arasın da büyük bir aşık var mutlu olacaklar ecexk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar