İstanbullu Gelin 52.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin 51.bölümü Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin son bölümde; Süreyya öğrendikleri ile hesaplaşırken, Osman ve Burcu'nun düğünü bir rüyadan skandala evrilir. Nikah masasındaki hamle herkesi şok edecektir. Peki, İstanbullu Gelin 51.bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 52.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 02.06.2018 09:48 GÜNCELLEME 02.06.2018 10:54

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 51.bölümü ile ekrandaydı. İstanbullu Gelin 51.son bölümde; Gözde Süreyya ve Faruk'un hayatına bir bomba gibi düşerken; Süreyya Faruk'la meselesini halletmek için büyük mücadele verir. İhanetin acısı ile savrulan Süreyya etrafından hiç beklenmedik tepkiler alır. Öte yandan her şey Adem'in istediği gibi gitmektedir, Fikret Gözde ile anlaşmayı imzalar. Gelecekte başlarına örülecek çoraplardan habersiz olan Boranlar'ı düğün heyecanı sarar. Burcu ve Siren tam gaz Osman'ın hayatına müdahale içindeyken, Osman kendisi ile hesaplaşma içine girer. Düğüne dakikalar kala kesin kararını veren Osman her şeye hazırken Burcu'dan beklenmedik bir ret gelir. Peki, nikah masasında bırakılan Osman nasıl tepki verecek? İşte, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 52.bölüm fragmanı...

 

İSTANBULLU GELİN 52.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 52.bölümü ile 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 51.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar