Yasak Elma 12.bölüm fragmanı: Ender, Yıldız'ın kara kutusunu çıkardı!

Yasak Elma 11.bölümüyle Fox TV'de ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde; Ender ve Yıldız'ın aynı çatı altında yaşamaya başlamasıyla birlikte iki taraf arasında gerilim ve çatışmalar baş gösterdi. Yaşananların ardından Halit, Yıldız'a fikir beyan etme hakkı tanımadı. İşte, Yasak Elma 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 04.06.2018 17:22 GÜNCELLEME 04.06.2018 17:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

28 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Fox TV ekranlarında Yasak Elma 11.son bölümü yayınlandı. Yasak Elma son bölümde; Halit, biricik oğlu Erim'in sağlığını, mutluluğunu ve huzurunu her şeyden üstün tutarak annesi Ender'in kendi oturduğu eve yerleşmesi kararını aldı. Eşi Yıldız ise Halit'in bu kararının ardından tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarak son derece rahatsızlık duyduğunu dile getirdi ve konuya ilişkin eşi olarak kendisinin de fikrinin alınmaması nedeniyle dert yandı. Fakat Halit, oğlu adına aldığı kararlara yönelik, ''Ne sorarım, ne de önceden haber veririm.'' şeklinde rest çekerek eşine fikir beyan etme hakkı tanımadı. Halit, Yıldız'a artık bu duruma alışması gerektiğinin özellikle altına çizerken, Ender ise aynı çatı altında yaşamaya başladığı Yıldız'ın sınırlarını zorlayacak ve onu öfkeden tamamen kontrolünü kaybetmesini sağlayacak girişimlerde bulunmaya başladı. Amacına ulaşabilmek için diş göstererek evin işleyişine karışarak yemek menüsü düzenin kendi isteği dahilinde değiştirmesi sonrasında Yıldız, tam da Ender'in arzu ettiği şekilde sinirlerine hakim olamayıp raydan çıkarak evdeki hizmetlilere ''Bu evin hanımı benim!'' şeklinde gövde gösterisi başlattı. İşte, tansiyon seviyesini yükseltecek gelişmelerin hakim olduğu Yasak Elma son bölümün akabinde, heyecan içerisinde bekleyişe geçilen Yasak Elma 12.bölüm fragmanı yayınlandı

YASAK ELMA 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı Yasak Elma 12.bölüm fragmanı yayınlandı. 

YASAK ELMA 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 12.bölümüyle 4 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

YASAK ELMA 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma 11.son bölümde; Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken,Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır.

Öte yandan Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur.

YORUMLAR 4
  • Gamze 5 yıl önce Şikayet Et
    Film çok güzel
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    sezon finali yapmasına çok üzüldüm 1.bölümden beri çok severek izliyordum
    Cevapla
  • ceylan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
  • Cukcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Cik-cik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı