Bizim Hikaye 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları...

Bizim Hikaye 36.bölümü Fox TV'de yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; kirli yüzü çıkan Ömer'i yakalayabilmek noktasında Filiz ve Cemil arasında anlaşma gerçekleştirildi. Filiz, evinde yüklü miktarda yasa dışı madde bulunması sonucunda tutuklanarak göz altına alındı. Peki, Bizim Hikaye 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları...
Bizim Hikaye 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları...
GİRİŞ 01.06.2018 12:35 GÜNCELLEME 01.06.2018 12:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip Bizim Hikaye 36.bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye 36.son bölümde; Ömer'in karanlık tarafının ortaya çıkmasıyla birlikte Filiz, Barış'tan af diledi. Öte yandan, Ömer'in adamı Sado tarafından vurulması sonucunda apar topar hastaneye kaldırılan Cemil'in ameliyatı başarılı bir şekilde geçerek sağlığını yeniden kazandı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemil, kirli tarafının gün yüzüne çıkmasının ardından Ömer'i yakalayabilmek adına Filiz'e işbirliği teklifi götürdü. Filiz ise, boşanma evraklarını imzalaması karşılığında Cemil'le ortaklığı kabul ederken, Barış ise olanlardan habersiz bir şekilde ortalığı karıştı. Fikri cephesinde de, tüm yaşananlardan sonra kendine gelip iyi ve örnek bir baba olabilmek yolunda emin adımlarla ilerlerken, davetsiz bir kadının hayatına dahil olmasıyla birlikte her şey yeniden sarpa sarmaya başladı. Peki, Bizim Hikaye son bölümün akabinde, heyecan içerisinde beklenen Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 36.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlandığı taktirde haberimizin içeriğinde paylaşılacaktır.

BİZİM HİKAYE 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 37.bölümüyle 31 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur. Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.

Öte yandan Fiko ve Kiraz Darüşşafaka, Rahmet ise Ankara’daki bir üniversitenin sınavlarına hazırlanırken tüm okuyan Elibollar için yuvadan uçma vakti yaklaşmış görünmektedir... Fikri ise Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar vermiştir. Elibollar tarafından ciddiye alınmayan Fikri kendini ispatlamak için uğraşırken annesiyle de Şeyma konusunda çatışır. Ancak Fikri’nin hayatına bir anda giren özel bir kadın her şeyi değiştirecektir.

YORUMLAR 1
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!