Diriliş Ertuğrul 121.bölümü izle!

Son bölümün ardından yeni bölüm özeti büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 121.bölümü yayınlandı. Sezon finali ile yine herkesi şaşırtan Diriliş Ertuğrul'da büyük sürprizler var... İşte TRT 1 Diriliş Ertuğrul son bölümü izleme ekranı...

GİRİŞ 11.06.2018 09:00 GÜNCELLEME 11.06.2018 16:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finali ile ekranlarda yerini. Son bölümün ardından yeni bölüm özeti büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 121.bölümü nefes kesti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? "Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. İşte Diriliş'in özeti ve detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121.BÖLÜM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

 

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 6 Haziran çarşamba günü TRT 1 ekranlarında.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

YORUMLAR 17
  • Rabia üzmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul mu olacak diriliş osman mı olacak çok merak ediyorum yeni sezonda
    Cevapla
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Halime öldü dizi değişti,
    Cevapla
  • Adıyaman 5 yıl önce Şikayet Et
    asker kardeşlerimize Allah yardımcı olsunp
    Cevapla
  • aybala 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle tarihi diziler varken insanların sen anlat karadeniz vs. gibi ihanet dolu kimin li kimin cebinde belli olmayan konulu dizilere rağbet etmelrini anlayamıyorum..buda ahlaki değerlerimizin dejanere olduğunun bir kanıtı aslında..millet olarak batılıya benzeme sevdası yüzünden nereye gidiyoruz..
    Cevapla
  • karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    ha bu akan dereler denizlere dalacak söylesena güzelum sonunuz ne olacak dirilişçilere karadenizden bir söz.HAHAHAHHAHAHAH
    Cevapla
  • aybala 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ne şimdi???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı