Diriliş Ertuğrul'dan Game Of Thrones'a transfer oldu! Alper Atak kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakteri ile seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Alper Atak Amerika yolcusu. HBO yapım şirketinin dünya çapında fenomen dizisi Game Of Thrones’un sinema filmi için teklif aldı. Peki, ünlü oyuncu Alper Atak kimdir? Game Of Thrones'ta rol alacak mı? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul'dan Game Of Thrones'a transfer oldu! Alper Atak kimdir?
Diriliş Ertuğrul'dan Game Of Thrones'a transfer oldu! Alper Atak kimdir?
GİRİŞ 05.06.2018 11:29 GÜNCELLEME 05.06.2018 11:29

TRT 1 ekranlarının 4 sezondur hız kesmeden devam eden efsane olma yolunda giden dizisi Diriliş Ertuğrul'un başarılı oyuncusundan fenomen dizi Game Of Thrones'tan teklif geldi. Diriliş'te 'Antheus' karakterine hayat veren Alper Atak, Game Of Thrones'un 8. sezonu için oyuncu seçmelerine davet edildi. Peki, dünya çapında ünlü olan dizi Game Of Thrones'a transfer olma yolunda olan başarılı oyuncu Alper Atak kimdir? İşte, Diriliş Ertuğrul'un Antheus'u Alper Atak'ın bilinmeyenleri...

 

 

DİRİLİŞ OYUNCUSU AMERİKA YOLCUSU

Diriliş Ertuğrul'daki rolüne veda ettikten sonra Amerika San Francisco State Univercity'de Theatre Department Master acting eğitimini alan Alper Atak, Game Of Thrones'un 8.sezonu ve serinin sinema filmi için oyuncu seçmelerine davet edildi. Daha önce de beraber anılan Game Of Thrones ve Diriliş'in yolları tekrar kesişti. Diriliş'in başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Game Of Thrones'un ünlü karakteri Jon Snow'a benzetilmişti. Davet üzerine Los Angeles'a giden ve HBO yapım şirketinden aldığı teklifi değerlendiren Alper Atak, "Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

ALPER ATAK KİMDİR?

Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Antheus karakteri ile tanıdığımız ünlü oyuncu Alper Atak 1972 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yapan Atak, daha evvel Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizilerde rol almıştır.

2018 yılına gelindiğinde HBO yapım şirketinin ünlü dizisi Game Of Thrones'un 8.sezonu ve sinema filmi için oyuncu seçmelerine çağrılmıştır. Atak'ın dizide hangi rolde olacağı henüz bilinmemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır