Çukur 33.bölüm fragmanı geldi mi? Çukur son bölüm ayrıntıları...

Çukur 32.bölümüyle Show TV'de yayınlandı. Çukur son bölümde; Selim, babası İdris Koçovalı'nın karşısında yer alarak ihanet darbesi indirdi. Selim ihanetini öğrenen Yamaç ise; başta Selim olmak üzere Vartolu, Emrah ve Nazım ittifakını yerle bir etmek için operasyon düzenledi. Peki, Çukur 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 33.bölüm fragmanı geldi mi? Çukur son bölüm ayrıntıları...
Çukur 33.bölüm fragmanı geldi mi? Çukur son bölüm ayrıntıları...
GİRİŞ 06.06.2018 00:43 GÜNCELLEME 06.06.2018 00:43

Show TV ekranlarında 4 Haziran Pazartesi tarihinde soluk soluğa takip edilen Çukur 32.bölümü izleyicisiyle buluştu. Çukur 32.son bölümde; Yamaç Koçovalı, abisi Selim'in büyük ihanetini ve Vartolu, Nazım, Emrah ile birlikte güç birliği oluşturdukları gerçeğini Aliço vesilesiyle öğrendi. Abisinin kirli yüzünü ve karşısında yer alarak gizli işler çevirdiği gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşen Yamaç Koçovalı; abisi Selim başta olmak üzere Vartolu, Nazım ve Emrah ittifakının tüm foyasını ortaya çıkararak onları tamamen alt etmek üzere operasyon gerçekleştirdi. Bir tarafta Yamaç, hayatta karşılaşabileceği en büyük güçlük olan abisinin onu sırtından hançerlemesi üzerine yaşananların tüm yükünü babası İdris Koçovalı'nın haberi olmadan tek başına göğüslerken, Sena ise gördüğü halüsinasyonlar sonucu karnından bıçakladığı Saadet'i sağ salim bir şekilde hastaneye yetiştirdi ve burada Saadet'in hamile olduğu haberini aldılar. Öte yandan güç ve hakimiyet sağladıkları Çukur'u kaybetme tehlikesiyle yüzleşen Koçovalılar için çember giderek daralırken, bu amansız geçen mücadelede karşılarında yer alan Selim ve işbirlikçilerinin zorlayıcı gücü onları köşeye sıkıştırmaktadır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Selim, babası İdris Koçovalı'nın karşısında yer alarak ihanet darbesi indirirken, durumu gün geçtikçe daha vahim bir hal alan Sena ise Yamaç'ın onayıyla birlikte akıl ve ruh sağlığı hastanesine kapatıldı. Peki, 11 Haziran tarihinde sezon finali ile izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanan Çukur son bölümün hemen arkasından, nefeslerin tutularak beklendiği Çukur 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 33.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat sezon finali fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizin detayındaki yerini alacaktır.

ÇUKUR 32.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur

ÇUKUR 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 33.bölümüyle (sezon finali bölümü) 11 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da büyük sezon finaline iki bölüm kala taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şoke ederken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular