Ufak Tefek Cinayetler sezon finaline girdi! İşte, yeni sezon fragmanı!

Star TV ekranlarında Ufak Tefek Cinayetler 32.bölümüyle sezon finali yaptı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Yaza Merhaba Partisi'nde cinayet vakasına imza atılarak Edip öldürüldü. Öte yandan Sarmaşık'ta; tartışmalar, hesaplaşmalar ve itiraflar baş gösterdi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 06.06.2018 09:52 GÜNCELLEME 06.06.2018 09:52

Star TV ekranlarında 5 Haziran 2018 tarihinde yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 32.bölümüyle sezon finaline girdi. Sezon finalinde nefes kesen gelişmelerin damgasını vurduğu Ufak Tefek Cinayetler 32.son bölümde; Bu yıl ilk kez Oya'nın sahipliğini üstlendiği Yaza Merhaba Partisi'nde, Sarmaşık cephesinde bomba gibi düşen cinayet vakasıyla sarsıldı. Sarmaşık'ta, Edip'in kasti ve acımasız bir şekilde öldürülmesi sonucunda kimin maktul olduğu gerçeği açıklığa kavuştu. Sarmaşık kadınlarının birbirlerine karşı yoğun bir şekilde intikam duygusu besleyerek gerçekleştirdikleri can alıcı planları ve uygulamaya koyuldukları vurucu girişimleri gün yüzüne çıktı. Herkesin için vuku bulan cinayetin öncesinde; tartışmalar, hesaplaşmalar ve itiraflar baş gösterdi. Herkesin kin ve nefretini en sert şekilde kustuğu, eteklerdeki tüm taşların döküldüğü Yaza Partisi'nde Oya; Merve, Pelin ve Arzu'yu birbiriyle yüzleştirdi. Daha önce açığa çıkarılmamış duygu ve düşüncelerin tek tek masaya yatırıldığı bu büyük yüzleşme Oya, Merve, Pelin ve Arzu dörtlüsü arasında gerçekleşen korkunç bir savaşa dönüştü. İşte, izleyici kitlesi tarafından yaşanan gelişmelerin soluk soluğa takip edildiği Ufak Tefek Cinayetler son bölümün akabinde, yayınlanmaya kaldığı yerden tüm hızıyla başlayarak gelecek sezon hakkında ipuçları verecek Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

İŞTE, UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON FRAGMANI...

 

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 32.BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon bölümüyle Eylül ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor. O pencereden düşenin kim olduğunu nihayet öğreneceğimiz sezon finaliyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star’da.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor