Sen Anlat Karadeniz 21.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz sezon finali ATV

Sen Anlat Karadeniz 20.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Sen Anlat Karadeniz 20.son bölümde; Vedat'ın tehdidi ile babasında kalan Yiğit'i kurtarmak için Nefes ve Tahir seferberdir. Türlü oyunlar planlayan Kaleliler hiç beklemedikleri bir darbe alırlar. Peki, son bölümün ardından, Sen Anlat Karadeniz 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 14.06.2018 09:41 GÜNCELLEME 14.06.2018 09:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 20.bölümü ile seyirci ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz 20.son bölümde; Vedat velayet davasını kendi lehine çevirmiş ve Yiğit'i almıştır. Oğulları için yürekleri yanan Tahir ve Nefes için umutlar tükenmek noktasındadır. Tahir itiraf videosunu polise vererek Yiğit ve Nefes'i de alıp Gürcistan'a kaçmaya karar verir. Duydukları karşısında deliye dönen Nefes Mustafa ile plan yapar ve Yiğit'i almanın başka bir yolunu bulur. Onlar Yiğit'i geri almak için elinden geleni yaparken Vedat da boş durmayacaktır. Bir yandan Nazar ile evlenip olayları lehine çevirirken diğer taraftan çocuklarını elinde tutmayı başarır. Sen Anlat Karadeniz son bölüm finalinde olaylar hiç beklenmedik bir seyirde gider ve Kaleliler büyük bir şok yaşarlar. Peki, nefes kesen Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından, merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sen Anlat Karadeniz 20.son bölüm detayları...

 

SEN ANLAT KARADENİZ 21.BÖLÜM FRAGMANI 

SEN ANLAT KARADENİZ 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 21.bölümü ile 13 Haziran çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 20.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek… Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat'ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz'den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?

YORUMLAR 7
  • mukadder 5 yıl önce Şikayet Et
    22.bölümde kesin tahir denizden çikmayı başaracak çünkü dizi onun üzerine
    Cevapla
  • eda nur ay 5 yıl önce Şikayet Et
    ben son finali izledim bu nasıl finaldir lan
    Cevapla
  • rabia yaprak 5 yıl önce Şikayet Et
    bence tarif edilemez
    Cevapla
  • recep tayip Satır 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence tahirle Nefes Rusyaya gitmemeli
    Cevapla
  • sen anlat karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi çok güzel ya inşallah hiç bitmez şöyle bir 500 bölüm sürse abi çok yakışıyorlar ya adam çok yakışıklı kızda çok güzel
    Cevapla
  • Zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ınsallah bıtmez 500.bolüm bıtmez amın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...