Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ve 5 sezon ne zaman yayınlanır?

TRT 1 ekranların en çok izlenen ve rekor kıran dizisi olan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta sezon finali yaptı. Yeni sezonu büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte dizinin yeni sezon başlangıç tarihi ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ve 5 sezon ne zaman yayınlanır?
Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ve 5 sezon ne zaman yayınlanır?
GİRİŞ 29.06.2018 09:31 GÜNCELLEME 29.06.2018 09:31
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezonda yine nefes kesti. Özellikle savaş sahnelerin sıklığı izleyicileri heyecanlandırırken yeni kararlar herkesi şaşırttı. Bununla birlikte yeni sezonu büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul tanıtımı için nefesler tutuldu. Peki Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Önümüzdeki sezon Moğollar ile savaşa girecek olan Ertuğrul Bey ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 5 sezon başlama tarihi ve detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YENİ SEZON FRAGMANI...

 

 

TRT 1 ekranlarının dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Ekim ayında başlaması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ise Eylül ayında yayınlanması beklenirken diziyle ilgili son dakika gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

diriliş ertuğrul

ERTUĞRUL BEY ÖLÜYOR MU?

Diriliş Ertuğrul dizisinde 1258 yılında Ertuğrul Bey’in son oğlu olarak dünyaya gelen Osman Bey Ertuğrul Bey’in en zeki çocuğudur. Ertuğrul Bey’in 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucu padişahı olacak.

Bu durumda Osman Bey dönemine geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılmış olacak.

2017-2018 sezonunda Osman Bey'i canlandırması için Engin Altan Düzyatan'ı aratmayacak başka bir isim ile anlaşma yapılacak. Osman Bey'in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı. 

YORUMLAR 29
  • İsimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Engin abi olurse film ölür NOKTO!
    Cevapla
  • Şükran 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu millette böyle bı dizi sunduğunuz için Rabbim sizlerden razı olsun İlk bölümden bu yana kaçırmaksızın takip ediyorum çevremde çoğu insanı da diriliş hayranı yapmışımdır ben Bilecik topraklarında doğup büyüdüm Bursa'da ikamet ediyorum sizden ricam bu topraklarda tüm sevenlerinizle tekrar buluşmanızdır 3 çocuk annesiyim Bizim gençlerimizin çocuklarımızın böyle dizilere ihtiyacı vardı emeği geçen herkesten tekrar Allah razı olsun inşallah başarılarınızın devamını dilerim...
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Saliha 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Saliha 5 yıl önce Şikayet Et
    Dirilis Ertugrul biterse ben ÖLÜRÜM
    Cevapla
  • polad IYI 5 yıl önce Şikayet Et
    bende oyle olurum
    Cevapla
  • kadir bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizden yeni sezon fragmanı istoyoruz.
    Cevapla
  • Adanali 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ilk Dirilus ertugrul yapiyor sezon finalini. Ertugrul yapiyoryeni yayin föbemindede en son Dirilis basliyor lutfen sizde diger dizilerle beraber baslasin cok gecikmesin meraklabekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı