İstanbullu Gelin'den haber var! İstanbullu Gelin 3.sezon ne zaman başlayacak?

İstanbullu Gelin ses getiren bir sezon finali ile ekrana ara verdi. İstanbullu Gelin 53.bölümde; Boranlar'ın felaketi bir sondan yeni bir başlangıca doğru adımlarına sahne oldu. Peki, İstanbullu Gelin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte, İstanbullu Gelin 3.yeni sezon başlama tarihi ve 54.bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin'den haber var! İstanbullu Gelin 3.sezon ne zaman başlayacak?
İstanbullu Gelin'den haber var! İstanbullu Gelin 3.sezon ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 16.08.2018 11:50 GÜNCELLEME 04.09.2018 16:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 53.bölümü ile 8 Haziran Cuma günü sezon finaline gitti. Heyecan dolu bir bölümle ekranlara ara veren İstanbullu Gelin yeni sezon detayları merak ediliyor. Peki, taşların yerinden oynadığı sezon finalinin ardından, İstanbullu Gelin 3.yeni sezon başlama tarihi belli oldu mu? Heyecanla beklenen İstanbullu Gelin 54.bölüm fragmanı geldi mi? İşte, İstanbullu Gelin yeni sezon başlama tarihi ve tüm detayları...

Yasak Elma kadrosuna katılan sürpriz İstanbullu Gelin oyuncusu kim?

İSTANBULLU GELİN 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin sezon finalinin ardından, 3.sezon başlama tarihi araştırılıyor. Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezon başlama tarihi henüz netleşmedi. Ancak Eylül ayında ekranda olması beklenen İstanbullu Gelin 54.bölüm yayın tarihi belli olur olmaz haberimizin detayında yer alacaktır.

"AZ KALDI SÜREYYA..."

2 sezondur Star TV'nin vazgeçilmez yapımlarından biri olan İstanbullu Gelin'in 3.sezonundan haber var. Dizinin başrol oyuncusu Aslı Enver, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. Süreyya karakteri ile izleyicilerin beğenisini yakalayan Enver, ‘Az kaldıııı süre süre süre süreyyaaa’ notunu paylaştı. 

İSTANBULLU GELİN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Fikret uçağın kargo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar. 

YORUMLAR 3
  • neda 5 yıl önce Şikayet Et
    oley cuma gunumuz super olacak
    Cevapla
  • Camala 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen dizi devam etsin , çok seviyorum ve seve seve izleyorum
    Cevapla
  • nurdan öztürk 5 yıl önce Şikayet Et
    söz ddızisinden iyi olmasada idare eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!