Yasak Elma dizisi bitecek mi? Dizinin yapımcısından resmi açıklama...

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı dizide baş rol üstlenen Talat Bulut'un set çalışanı Özge Ş.yi taciz ettiği yönünde ortaya çıkan iddiaların sonrasında, dizinin yeni sezonda yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, son dönemlerin büyük sükse yakalayan projesi Yasak Elma bitiyor mu?

Yasak Elma dizisi bitecek mi? Dizinin yapımcısından resmi açıklama...
Yasak Elma dizisi bitecek mi? Dizinin yapımcısından resmi açıklama...
GİRİŞ 12.06.2018 11:54 GÜNCELLEME 12.06.2018 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde, Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyicisini ağırlayan Yasak Elma isimli dizide Halit Argun karakterini canlandıran dizinin baş rol oyuncusu Talat Bulut'un, setteki kostüm asistanını taciz ettiği şeklinde iddialar öne sürüldü. 19 yaşındaki set çalışanını taciz ettiği yönündeki iddialar gündemde yankı uyandırarak pek çok kişi tarafından sert eleştirilerinin odağı haline gelmişti. Öte yandan yaşanan bu olay sonrasında gerek tüm okların üzerine yöneltildiği Talat Bulut gerekse Yasak Elma dizisinin setinde tacize uğradığını açıklayan genç kadın karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan ifadeler kullanmıştı. Taciz mevzusunun yargıya taşınmasının akabinde, Yasak Elma adlı dizinin akıbetinin ne olacağı, şayet dizi yayın hayatına kaldığı yerden devam ederse Halit Argun karakteriyle izleyici karşısına geçen Talat Bulut'a ne olacağı konusu merak edilmeye başlandı. Konuya ilişkin Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu tarafından önemli açıklamalar gerçekleştirildi. Peki, Yasak Elma bitiyor mu?

YASAK ELMA BİTİYOR MU? DİZİNİN YAPIMCISI AÇIKLADI...

 

 

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı Yasak Elma dizisinin ne olacağını ve taciz skandalı sonrasında dizinin baş rol oyuncularından Talat Bulut’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte, Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu’nun o yazısı...

"Yasak Elma'da, Talat Bulut krizi yaşandı. Kendisine cinsel taciz suçlaması var. Konu yargıya gidiyor. Çok şey yazıldı. Ben de olayın son durumunu, Fatih Aksoy'a (Med Yapım/Yapımcı) sordum. Aksoy, ''Yargı karar verecek, biz de ona göre bir karar alacağız'' dedi. Dizi, sezon finali yapıyor ve tatile çıkıyor.

Talat Bulut, bugün için Fatih Aksoy'a gideceğini söylemişti. Sordum, ''Hayır, yok öyle bir şey'' yanıtını verdi. Peki, ''Bulut olmadan bir B planı var mı?'' diye sordum. Şu an düşünmediklerini söyledi yapımcı...''YASAK ELMA

YORUMLAR 1
  • Yasemin 5 yıl önce Şikayet Et
    2 senedir fox tv izlemiyorum.Azerbaycanımızın liderinin hanımına yapılan saygısız konuşma ve portakalın taraflı habercilik yapıp halka başka şeyleri algılatmasından dolayı izlemiyorum.Şevval samı da sevmiyorum.Diğer kanallarda oynadığı dizileri de izlemedim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar