Kalbimin Sultanı dizisinin Hoşyar Sultan'ı Beste Kökdemir kimdir? Kaç yaşındadır?

Ekranların yetenekli genç oyuncularından Beste Kökdemir'in yaşamı araştırılan konular arasına girdi. Peki, Kalbimin Sultanı dizisinin Hoşyar Sultanı Beste Kökdemir kimdir? Genç oyuncu Beste Kökdemir aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Beste Kökdemir'in ayrıntılı biyografisi...

Kalbimin Sultanı dizisinin Hoşyar Sultan'ı Beste Kökdemir kimdir? Kaç yaşındadır?
Kalbimin Sultanı dizisinin Hoşyar Sultan'ı Beste Kökdemir kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 21.06.2018 11:34 GÜNCELLEME 21.06.2018 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV'nin yeni dizisi başrollerini  Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı dizisinde canlandırdığı Hoşyar Sultan rolü ile adından söz ettiren Beste Kökdemir'in yaşamı merak konusu oldu. Not Defteri dizisinde Selin karakteri ile seyirci karşısına çıkan Beste Kökdemir kimdir? İşte, son dönemlerin yetenekli genç oyuncularından olan Beste Kökdemir'in merak edilen biyografisi...

BESTE KÖKDEMİR KİMDİR?

29 Ağustos 1993 yılında dünyaya gelen Beste Kökdemir Sinop'ta büyümüştür. Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olan Kökdemir, Ayça Eren'e verdiği pozlar ile medyadan kısa sürede büyük teklifler almaya başlamıştır. 

Kanal D'nin ses getiren Bir Çocuk Sevdim dizisinde rol alması için Beste Kökdemir'e teklif götürülmüştür. Ancak daha sonra bu rol için Gülcan Aslan uygun görülmüştür.

İlk dizi deneyimini Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakteri ile edinen Beste Kökdemir, dizinin jenerikte çalan müziğini de kendisi bestelemiştir.

2014 yılında Not Defteri adlı dizide Selin karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Bir sonraki dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile adını duyurmuştur.

2015 yılında rol aldığı "Tatlı Küçük Yalancılar"da Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır. 

Sonraki yıllarda rol aldığı 7 Yüz, Hayat Şarkısı gibi dizilerle beğeni kazanmıştır. 2018 yılı yaz sezonuna gelindiğinde Show TV'de ekrana gelen Kalbimin Sultanı dizisinde üstlendiği Hoşyar Sultan karakteri ile seyirci ile buluşmaktadır. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR:

2018 - Kalbimin Sultanı

2017 - 7 Yüz

2016 - Hayat Şarkısı

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Açelya) 

2014 – Not Defteri (Selin) 

2013 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

2012 – Çıplak Gerçek (Hazal) 

YORUMLAR 1
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    çok lazım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."