Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha! Bir sezonda bakın ne kadar kazandı...

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un ne kadar ciro yaptığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezona da damga vuran Diriliş bakın ne kadar kazandı.

Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha! Bir sezonda bakın ne kadar kazandı...
Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha! Bir sezonda bakın ne kadar kazandı...
GİRİŞ 06.07.2018 10:17 GÜNCELLEME 06.07.2018 11:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

4 sezondur ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul yine bir rekor kırdı. Forbes dergisi sezonun en fazla ciro yapan dizilerini açıkladı.

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezon 47.245.500 TL ciro yaptı.

 

DİRİLİŞ OSMAN GELİYOR...

Diriliş Ertuğrul dizisinde 1258 yılında Ertuğrul Bey'in son oğlu olarak dünyaya gelen Osman Bey, Ertuğrul Bey'in en zeki çocuğudur. Ertuğrul Bey'in 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olacak.

Bu durumda Osman Bey dönemine geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılmış olacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümlerinde Ertuğrul Bey karakterini başka bir oyuncu canlandıracak.

Son olarak 2017-2018 sezonunda Osman Bey'i canlandırması için Engin Altan Düzyatan'ı aratmayacak başka bir isim ile anlaşma yapılacak. Osman Bey'in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.

YORUMLAR 8
  • Rabia üzmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğulun yeni sezonda yeni bölümleri çıkacakmı
    Cevapla
  • Rabia üzmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrulun yeni bölümleri çıkacakmı
    Cevapla
  • okan aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten milli ahlaklı özel oyuncular bulunmalı ya da yetiştirilmeli gezi eylemlerinde yürüyen sahtekar vatan düşmanları örnek olmamalı reytingi için derler belki ama kadın oyuncular gerçekten o döneme has kıyafetler ve görüntü içinde olmalılar yoksa sadece milli bir dizi çektiğimizi düşünür çocuklarımıza kötü örnek oluruz ve yurt dışında bizi dost bilen özellikle arap halklarının yanında kötü bir imaj çizeriz aman dikkat
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    izlemeye devam edeyruk....
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Millet ellerinde palalarla dizi seyretsin adamlar paraya para demesin. Futbol da aynı böyle. Allah c.c. bize aklı selim versin amin.
    Cevapla
  • nana 5 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz da bizleri sokağa çıkaran ruh bu dizilerin içimizde ki vatan millet duygularını çıkaran diziler sayesindedir. Yurt tutmanın vatan elde etmenin ne kadar zor olduğunu kazanılan vatanın elde tutulmasının maneviyatını öğretti bu dizi bize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı