Şarkıcı Aleyna Tilki'den Türkiye’de tatil mi yapılır çıkışı!

Genç yaşına rağmen söylediği şarkılarla milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkıcı Aleyna Tilki çok çalıştığı için tatil yapmaya fırsat bulamadığını "Yapacak olsam da bu Türkiye olmaz zaten, yurt dışını tercih ederim" dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki'den Türkiye’de tatil mi yapılır çıkışı!
Şarkıcı Aleyna Tilki'den Türkiye’de tatil mi yapılır çıkışı!
GİRİŞ 01.08.2018 09:00 GÜNCELLEME 01.08.2018 10:26
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Aleyna Tilki, önceki gece bir kız arkadaşı ile bir mekanda eğlendi. 03.30’da mekandan çıkıp kapı önünde aracını beklemeye başlayan şarkıcı, “Hiç bronzlaşmamışsınız, tatil yapmaya fırsat bulamadınız mı?” sorusu üzerine şöyle dedi: “Kendimi yaşlanmış hissediyorum, çok yorgunum. Çok çalıştığım için tatil yapmaya fırsat bulamıyorum. Yapacak olsam da bu Türkiye olmaz zaten. Türkiye’de tatil mi yapılır? Yurt dışını tercih ederim.”

TÜRKİYE TATİL YAPMA ORANINDA YÜZDE 30 ARTIŞ

 

 

Öte yandan Türkiye tatil için yabancıların büyük ilgisini görüyor. TÜİK bugün turizm rakamlarını açıkladı. Buna göre turizm geliri nisan, mayıs ve haziran aylarından oluşan 2 çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 30.1 artarak 7 milyar 44 milyon 591 bin dolar oldu. Turizm gelirinin (cep telefonu dolaşım ve marina hizmet harcamaları hariç) yüzde 84.7’si yabancı ziyaretçilerden, yüzde 15.3’ü ise yurt dışında ikamet eden vatandaş ziyaretçilerden elde edildi.

YORUMLAR 93
  • DDDD 5 yıl önce Şikayet Et
    çirkin şey:)
    Cevapla
  • AYYILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hey gurban olduğum rabbim bu zavallılara sen akıl fikir ver kızım git istediğin yerde tatil yap kimse sana bir şey demez ama ülkeni vatanını niçin hor görüyorsun şunu unutma ki bu vatanı kaybettiğin anda sana tekmeler sallayacak o kadar düşman var ki bundan sonra ülkene hakaret etmeden önce iyi düşün derim .
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Kökten çözelim şu işi.Belliki memnun değilsin.T.c kimlik kartinini iade et.Vatandaşliktan çık ve senin için neresi harika ise nereye ait olmak istiyorsan oranin vatandasligina geç.Oraya yerleş.Kendine bu zulmu reva görme.
    Cevapla
  • kayra-keskin 5 yıl önce Şikayet Et
    kenarın dilberi kaldırım dikeni seni , git ozaman başka ülke yerleş
    Cevapla
  • Abdul 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu dinleyim ünlü yapanlara acıyorum nasıl bir kafa yapıları var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık