TRT'den çirkin iftiraya videolu yanıt!

TRT Çocuk, sosyal medyada başlatılan çirkin bir iftira kampanyasının hedefi oldu. TRT Çocuk konuyla ilgili açıklama yaparak iftiranın hedefi olan videonun orjinalini paylaştı.

GİRİŞ 06.08.2018 09:23 GÜNCELLEME 06.08.2018 09:30
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

TRT Çocuk, sosyal medyadaki kimi hesapların ahlaksız iftira kampanyasının hedefi oldu. Bazı internet sitelerinin de destek olduğu bu çirkin kampanyada TRT Çocuk’un en çok sevilen çizgi filmlerinden Maysa ve Bulut karalanmaya çalışıldı.

Yörüklerin yaşamını konu edilen Maysa ve Bulut’u hedef alan bu çirkin kampanyaya TRT Çocuk yaptığı sert açıklamayla tepki gösterdi. Açıklamada iftiraya karşı yasal sürecin başlatıldığı da belirtildi.

TRT'DEN YAPILAN AÇIKLAMA!

Bugün bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli bir şekilde servis edilen TRT Çocuk kanalına dönük iftira dolu yayınlar üzerine aşağıdaki açıklamanın gereği doğmuştur.

 

TRT Çocuk kanalımızda yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filminde yer alan fırtına sahnesinde herkes telaşla koşturarak zararı azaltmak için çaba harcarken, bir oba sakini de eşeğini korumak için ahıra götürmeye çalışmaktadır.

Rüzgardan ötürü sallanan şalvarın göründüğü bu sahne; hastalıklı bir zihnin ürünü olarak akıl dışı bir iftirayla yorumlanmıştır.

Maalesef bazı haber siteleri de bu hastalıklı zihniyetin maksatlarına ortak olarak TRT Çocuk kanalına yönelik büyük bir iftiraya yayınlarında yer vermişlerdir.

Kendi sapık yaklaşımlarını; TRT Çocuk ve yörüklerin hayatının anlatıldığı ‘’Maysa ve Bulut’’ çizgi filmini de alet eden bu aşağılık iftirayı, bütün varlığımızla ve inancımızla reddediyoruz.

TRT Çocuk kanalına bu türden iftiralarla dil uzatmaya tevessül edenleri milletimiz huzurunda bir kez daha lanetlediğimizi tekrarlamak istiyoruz

ORİJİNAL GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI

Bu açıklamayla yetinmeyen TRT Çocuk kanal yönetimi, ahlaksız iftiraya yanıt vermek için o sahnenin orijinal görüntüsünü de yayınladı.

İşte ahlaksız iftirayı çürüten o orijinal görüntüler: 

YORUMLAR 81
  • AZİZİYELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüden o sonucu çıkaran, öyle olmak isteyen eşektir.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 5 yıl önce Şikayet Et
    TRT Çocuk ÇOK İYİ BİR KANAL ÇALIŞANLARINA VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
    Cevapla
  • Kemal koç 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ben bu filmde en ufak bir abzurt durum göremedim, hani kendi ruh hallerinde veya yaşadıkları bir olaya dayanarakmı bu filme yakıştırmalar yapmışlar?
    Cevapla
  • keremcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iftira odatv de de vardı.Yalnız şunu da belirtelim trt çocuk da keloğlan çizgi filminde bir tek cami figürü yok acaba diyorum yapımcısı azılılardan mı?
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Dişini göstermezsen çakallar üşüşür başına. Dişini gösteceksin yayınlayacaksın Hz ÖMER, Hz ALİ, İmam Azam gibi çizgifilimleri milleti ekrana kitleyeceksin kaliteli yapım onlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı