Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut'a büyük darbe! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Ünlü oyuncu Talat Bulut'u, rol aldığı Yasak Elma dizisinin setindeki çalışan görevliyi taciz ettiğine yönelik dava açılmasının ardından ikinci bir şok karşıladı. Talat Bulut hakkında açılan soruşturmada hakkında savcılık tarafından ''takipsizlik'' kararı alınmasının akabinde set çalışanları tarafından büyük bir tepki geldi.

Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut'a büyük darbe! Tepkiler çığ gibi büyüdü
Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut'a büyük darbe! Tepkiler çığ gibi büyüdü
GİRİŞ 15.08.2018 10:55 GÜNCELLEME 15.08.2018 13:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Talat Bulut hakkında geçtiğimiz günlerde baş rolde yer aldığı Yasak Elma dizisinin setinde çalışmakta olan görevliyi taciz ettiği gerekçesiyle dava açılarak soruşturma başlatılmıştı. Gündemi meşgul ederek gerek sanat camiası gerekse kamuoyu tarafından en çok konuşulan konular arasına taşınan Talat Bulut'un kostüm asistanın taciz ettiği yönünde öne sürülen iddia sonrasında yargıya taşınarak başlatılan soruşturma kapsamında savcılık tarafından hakkında ''takipsizlik'' kararı alındı.

Yasak Elma yapımcısı Fatih Aksoy'dan açıklama! Talat Bulut olayında...

Ancak kendisi için verilen takipsizlik kararının hemen sonrasında dizinin yapımcısı olan Fatih Aksoy tarafından yeni sezonda da dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Talat Bulut'la kaldığı yerden devam edeceğini açıklamasının üzerine dizi setlerinde çalışan kişiler tarafından büyük bir tepki topladı. Öte yandan dizi setlerinde çalışmakta olan kişiler Talat Bulut'un tüm yaşananların ardından yeniden devam edeceğinin duyurulması üzerine, eleştirilerini sert bir şekilde dile getirerek dizi yapımcısına çağrıda bulundukları bir bildiri imzaladılar.

Talat Bulut'tan sosyal medyada manidar paylaşım! Sessizliğini bozdu...

 

SET ÇALIŞANLARI TARAFINDAN TALAT BULUT'A BÜYÜK TEPKİ...

Bildiriye imza atan kişiler, "Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu açıkça adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, benzer tavırları gösteren erkeklere ise cesaret verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı kadın arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy'dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut'un diziye devam etmesi kararını tekrar gözden geçirmesini istiyoruz" şeklinde ifadelere yer vererek Özge Şimşek'e destek olduklarını bildirdiler.

Talat Bulut, Yasak Elma yeni sezonda yer alacak mı? Yapımcı açıkladı!

yasak elma

YORUMLAR 9
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Talat BULUT olmaz ise ben diziyi bile seyretmem.
    Cevapla
  • Afrikalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasak elma diye dizi çek sonra şöyle böyle.
    Cevapla
  • abdülkerim 5 yıl önce Şikayet Et
    filmin adında Hayır yokki kardeşim
    Cevapla
  • Bayan Kapu 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam öptüğünü inkar etmediği gibi ben sıcak kanlı bir insanım samimiyetimi yanlış anlamış dedi daha ne desin bunun besini anlamadılar acaba bal gibi taciz işte
    Cevapla
  • Ahmet Tunç 5 yıl önce Şikayet Et
    adam yanağından öptüm dedi dudağından değil.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Talat bulut' un başka işi yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak