Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'den CHP tartışması! "Atatürk'ün partisi değilsiniz"

Türkücü Yavuz Bingöl, Yeni Türkü'nün solisti Derya Köroğlu'nun "CHP artık Atatürk'ün partisi değil" eleştirisine katıldı. Bingöl, sözlerini şöyle noktaladı: "10 seçimden yenilgiyle çıktılar. Asıl sorun şu; CHP'nin solu, benim sağıma denk geliyor."

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'den CHP tartışması! "Atatürk'ün partisi değilsiniz"
Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'den CHP tartışması! "Atatürk'ün partisi değilsiniz"
GİRİŞ 01.09.2018 12:39 GÜNCELLEME 01.09.2018 12:39

Sabah gazetesinden İlker Gezici'ye konuşan Yavuz Bingöl, Derya Köroğlu'nun CHP'ye yönelttiği eleştirinin arkasında durulması gerektiği görüşünü dile getirdi.

CHP'NİN SOLU, BENİM SAĞIMA DENK GELİYOR

"Ne kadar güzel söylemiş Derya Köroğlu. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış" diyen Bingöl, devamında "Daha ne kadar değerlerini kaybedecekler farkında değiller. Partiyi yönetemeyenler, ülkeyi nasıl yönetecekler hiç anlamış değilim zaten" ifadesini kullandı.

Bingöl, sözlerini şöyle noktaladı: "10 seçimden yenilgiyle çıktılar. Asıl sorun şu; CHP'nin solu, benim sağıma denk geliyor." 

Yavuz Bingöl Kimdir? Aslen Nereli? 

1964 doğumlu Yavuz Bingöl’ün doğum yeri İstanbul’dur. Yavuz Bingöl’ün babası edebiyat öğretmeni Yılmaz Bingöl, annesi ise Şahsenem Bacı olarak tanınan halk ozanı Şahsenem Akkaş’tır. Bir çok albüm çıkaran sanatçı aynı zamanda dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.


Yavuz Bingöl aslen Kars‘lıdır. Yavuz Bingöl son dönemde ise Atv kanalında yayınlanan Aşk Zamanı isimli dizide Orhan karakterini canlandırmış en son TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Sevda Kuşun Kanadında isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!