Kadın 2.sezon bu akşam yayında! Kadın yeni sezon fragmanı aktarıldı...

Fox TV ekranlarında seyircisini derinden etkileyen Kadın yeni sezon yayın günü tarihi Ekim ayına girilmesinin ardından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Nefeslerin tutularak takip edildiği final bölümünün arkasından Kadın 2.sezon bu akşam başlayacak. Tüm bölümleri farklı heyecana konu olan Kadın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 02.10.2018 12:00 GÜNCELLEME 02.10.2018 12:00

Fox TV ekranlarında her salı akşamı heyecan ve duygu yüklü sahneleriyle izleyicisini ağırlayan Kadın 2.sezon yayın tarihi hafızalarda kalıcı bir iz bırakan final bölümüyle birlikte sorgulamaya alındı. Oyuncu kadrosunu; Caner Cindoruk, Özge Özpirinççi ve Bennu Yıldırımlar gibi profesyonel oyuncuların oluşturduğu Kadın, 5 Haziran 2018 tarihinde ekranlara taşınan, Sarp ve Doruk'un seyirciye unutulmaz dakikalar yaşatan büyük yüzleşmesini içerisinde barındıran sezon finali gerçekleştirmişti. Peki, yayınlandığı ilk bölümden itibaren yüksek izlenme oranlarıyla adından her dönemde söz ettiren Kadın 2.sezon ne zaman başlayacak? Yaşanacak bütün gelişmelerin, Bahar ve çocuklarının akıbetinin ne olacağı konusunun iple çekildiği Kadın yeni sezon fragmanı izleyici kitlesiyle yapımcı tarafından paylaşıldı.

KADIN 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KADIN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Konusunu; Bahar'ın (Özge Özpirinççi) eşi Sarp'ın (Caner Cindoruk) ölümünün ardından 2 çocuğuyla birlikte hayat mücadelesini sürdürmesinin ve çevresindeki kişilerin de yaşam öyküsünün oluşturduğu Kadın 2.sezonunda da ekranlardaki vazgeçilmez yerini almaya hazırlanacak. Baş rollerini Caner Cindoruk, Özge Özpirinççi ve Bennu Yıldırımlar gibi güçlü oyuncuların üstlendiği Kadın yeni sezonunun Eylül ayının sonlarına doğru Fox TV ekranlarında kaldığı yerden ekran macerasına devam edeceği tahmin ediliyor. Yapımcılığını Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu ve senaryosunu ise Hande Altaylı'nın kaleme aldığı Kadın 2.sezonun tarih açısından ne zaman başlayacağına yönelik açıklama gerçekleştirilerek yeni sezon yayın tarihi 2 Ekim Salı tarihi olarak belirlendi. Tüm bunların yanı sıra, Med YAPIM & MF YAPIM'la ekranlara gelen ve dört gözle beklenen Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

KADIN

KADIN YENİ SEZON FRAGMANI...

KADIN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...

KADIN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler