Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı: Can, büyük itirafı cesaretle açıklıyor!

Sanem ve Can ikilisinin renkli anlarına sahne olan Erkenci Kuş 11.bölümüyle Star TV ekranlarına taşındı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem uzun bir zamandır aradığı Albatros'un aslında Can olduğu gerçeğine ulaştı. Sabırsızlıkla beklenen Sanem ve Can aşkında önemli gelişmelerin yaşanmasıyla birlikte Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı geldi!

Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı: Can, büyük itirafı cesaretle açıklıyor!
Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı: Can, büyük itirafı cesaretle açıklıyor!
GİRİŞ 22.09.2018 09:02 GÜNCELLEME 22.09.2018 09:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sanem ve Can'ın romantik ve bir o kadar da eğlenceli halleriyle izleyicisini ağırlayan Erkenci Kuş 11.bölümüyle 11 Eylül 2018 Salı tarihi itibariyle Star TV ekranlarındaki yerini aldı. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın gösterdiği ilgiye ve yakınlığa kayıtsız kalamayan ve aynı şekilde ona karşı yoğun duygular besleyen Sanem arasında duygusal bir çekim meydana geldi. İzleyici kitlesinin dört gözle beklediği Sanem ve Can'ın ilişkisinde yaşanan önemli gelişmelerin hemen sonrasında Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, izleyicisini derinden etkileyen duygu yüklü sahnelerin hakim olduğu bölümün akabinde yayınlanan Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanın ise; Sanem, çok uzun bir süredir aradığı Albatros'un aslında Can olduğu gerçeğiyle yüzleştiği için onu sorguya çekerken keyifli anlar yaşandı. 

ERKENCİ KUŞ 12.BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 12.bölümüyle 22 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM ÖZETİ...

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor. Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

erkenci kuş

YORUMLAR 9
  • emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı çizgide eğlenceli ve romantik devam etmesi diliyorum bütün dizileri uzatmak için saçmaliyorlar umarım erkenci kuş öyle olmaz
    Cevapla
  • Aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bitmesini istemediğim bir dizi mükemmel bir aşk..
    Cevapla
  • guzeldizi 5 yıl önce Şikayet Et
    Cokguzelbirdizi
    Cevapla
  • fuat 5 yıl önce Şikayet Et
    Severekizledimdizi
    Cevapla
  • SEVİMSU 5 yıl önce Şikayet Et
    çok severek izliyoruz inşallah uzun sürer mükemmel bir dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün