Bizim Hikaye 39.bölüm 2.fragmanı: Filiz'i çok ağır bir dönem bekliyor!

Bizim Hikaye 38.bölümüyle yeni yayın dönemine Fox TV ekranlarında başlangıç yaptı. Bizim Hikaye son bölümde; haksız nedenden ötürü aylar boyunca hapis hayatı sürdüren Filiz, suçsuz olduğu tespit edilip ceza evinden çıkınca dışarıda kendini bambaşka bir hayat karşıladı. Öte yandan Bizim Hikaye 39.bölüm fragmanı da yayınlandı.

GİRİŞ 20.09.2018 12:35 GÜNCELLEME 20.09.2018 12:35

Bizim Hikaye 38.bölümüyle yeni sezondaki ekran serüvenine Fox TV ekranlarında yeniden döndü. Elibol ailesinin macera dolu hayatlarının sahne olduğu Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın babası Servet'in iftirasıyla birlikte haksız nedenden ötürü aylarca süren hapis hayatı geçiren Filiz, mahkeme tarafından suçsuz olduğunun ispatlanmasının akabinde ceza evinden çıkar çıkmaz kendini hiç olmadık hayatın içerisinde buldu. Babaannesinin vefat ettiğini, babası Fikri'nin evlilik gerçekleştirdiğini ve minibollar ile birlikte zengin hayatı sürdüğünü, Barış'ın ise ortalıklardan kaybolduğu gerçekleriyle karşılaşır. İzleyici kitlesini gerek Elibol gerekse Barış cephesinden beklenmeyen gelişmelerle karşılayan Bizim Hikaye 39.bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin bitmesinin hemen arkasından heyecanla sorgulamaya alınan Bizim Hikaye 39.bölüm fragmanında; sevdiği adam Barış'ın hem evlendiğini hem de çocuğunun olduğunu öğrenmesiyle birlikte büyük bir yıkım yaşayan Filiz, Barış'la sert bir yüzleşme içerisine girmektedir. 

BİZİM HİKAYE 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların oluşturduğu Bizim Hikaye 39.bölümüyle 20 Eylül Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM ÖZETİ!

Hapse girmesiyle kardeşlerinden ayrılan Filiz’in tek avuntusu dışarıda her şeyin yolunda olduğunu bilmektir. Asım yakalanmış, Hikmet eve dönmüş, Rahmet üniversiteyi kazanmıştır. Minibollar bir yaş daha büyümüş, Tülay’ın hamileliği ilerlemiş, Barış ise Filiz’i kurtarmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir. Özetle dışarda her şey yolundadır. Filiz’in içerde yoldaşlık ettiği Çiçek’le birlikte tahliye edileceği günü beklemekten başka düşünmesi gereken hiçbir şey yoktur. Derken Filiz’in hayatı anlatılanların koca yalandan ibaret olduğunun anlaşılmasıyla tepetaklak olur. Filiz mucize eseri hapisten kurtulduğunda, kötü günlerin artık geride kaldığına emindir. Bu naif düşünce onun eski hayatına dair son masum anı olarak hatıra defterindeki yerini alır ve Filiz için gerçek hayat mücadelesi asıl şimdi başlar.

bizim hikaye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı