Çukur 35.bölüm 2.fragmanı: Karakuzular çetesi oklarını Sena'ya çevirdi!

Çukur 34.bölümüyle Show TV’de hızlı ve bir o kadar da sert başlangıç yaparak ekran macerasındaki yerini aldı. Tüm dengelerin alt üst olduğu Çukur son bölümde; Karakuzular Çetesinin Koçovalıların yerini alarak başa geçmesiyle birlikte bir devir sona erdi. İşte, çarpıcı sahnelerin ardından Çukur 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 24.09.2018 10:50 GÜNCELLEME 24.09.2018 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17 Eylül Pazartesi 2018 tarihi itibariyle Çukur 2.sezon bölümleriyle Show TV ekranlarında keskin virajların olduğu sahnelerle yeniden dönüş gerçekleştirdi. Dört gözle beklenen yeni sezon bölümlerinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte izleyici kitlesine bambaşka bir dizi deneyimi yaşatan Çukur son bölümde; Koçovalı ailesine haince düzenlenen toplu katliam sonrasında ağır bir darbe alması, gücünü iyiden iyiye yitirmesi ve komple dağılmasıyla birlikte Karakuzular olarak adlandırılan başını ise Mahsun ve Çeto’nun çektiği büyük çete yerini aldı. Karakuzular, üstünlüğünü ve yegane güç olduğunu dosta düşmana ilan ederek buradaki akıl almaz faaliyetlerine hız kesmeden başladı. Her şeyin yeni baştan yazıldığı, düzenin baştan aşağı değiştiği bölümün hemen arkasından Çukur 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, heyecan ve gerilim unsurlarının yoğun bir şekilde hissedildiği, oyuncu kadrosunun zenginlik kazandığı yeni sezonda yaşanan tüm gelişmeler…

 

ÇUKUR 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosuna Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş) gibi isimlerin eklendiği Çukur 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran bölümleriyle seyircisini ağırlayan Çukur 35.bölümüyle 24 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

YORUMLAR 1
  • Bigarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve buna benzer diziler izlene izlene millet ne hale getirildi. Mafya, çete, adam öldürme, haksız kazanç,luks hayat vs.hep kötüye ve kötülüğe özenti. Sonra gerçek hayatta görüyorsunuz millet ne halde.herkes mafya babası,kimse burnundan kıl aldırmaz oldu.insani değerler nerde?affetmek,altdan almak,hoşgörmek, helal kazanmak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk