Yasak Elma 15.bölüm fragmanı: Yıldız'ın gizli gerçeği ortaya çıkıyor!

Pazartesi akşamlarının keyifle takip edilen projesi Yasak Elma 14.bölümüyle Fox TV ekranlarına geldi. Şaşırtıcı gelişmelerin sahne olduğu Yasak Elma son bölümde; kin ve intikamla bilenen ve vazgeçmek nedir bilmeyen Ender, Yıldız’a yeni bir komplo düzenledi. Entrikalı bölümün ardından Yasak Elma 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 24.09.2018 10:53 GÜNCELLEME 24.09.2018 10:53

Yeni sezon başta olmak üzere yayın hayatına başladığı günden itibaren ekrana taşınan tüm bölümlerinin soluksuzca izlendiği Yasak Elma 14.bölümüyle 17 Eylül Pazartesi tarihinde Fox TV’de seyircisini ağırladı. 2.sezona sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahnelerle güzel bir başlangıç yapan Yasak Elma son bölümde; Alihan, sevdiği kadın Zeynep’in onu affedip kendisine olan kırgınlığını ve öfkesini yok ederek sevgisini tekrardan elde etme noktasındaki ısrarcı tavrını sürdürmeye devam edip işin boyutunu, Zeynep’in çalıştığı iş yerini satın almasına kadar getirdi. Öte yandan Yıldız ve Halit’in istikrarlı ilişkisini hazmedemeyerek kin ve ve intikam duygularıyla bilenen Ender ise ikiliyi ayırmak konusunda hırslı tutumundan asla vazgeçmeyerek Yıldız’a şaşırtıcı yeni bir komplo girişimi hazırlaması sahne oldu. İşte, her geçen gün izlenme oranları başarısını daha ileri seviyeye taşıyan Yasak Elma 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 15.bölümüyle 24 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA 14.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Yıldız, Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar