Ufak Tefek Cinayetler 34.bölüm 2.fragmanı: Merve ve Adil birleşecek mi?

Yeni sezonda birbirinden çarpıcı sahnelere imza atan Ufak Tefek Cinayetler 33.bölümüyle Star TV'de ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; cinayetin kim tarafından işlendiğine dair perde arkası aralanmaya başladı. Tehlikenin boyutunun en üst seviyeye ulaştığı Ufak Tefek Cinayetler 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 25.09.2018 17:06 GÜNCELLEME 25.09.2018 17:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının en gözde projeleri arasında gösterilen Ufak Tefek Cinayetler 33.bölümüyle 18 Eylül Salı tarihinde Star TV'de yeni sezona çok konuşulan sahneleriyle merhaba dedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Başkomiser Kemal tarafından, Oya'nın ev sahipliğinde düzenlenen partide gerçekleşen cinayet vakasının perde arkası aydınlatılmaya, Edip'i öldüren şahsın kim olduğuna dair derin sorgulamalar başlandı. Öte yandan El Turco lakabıyla anılan, hem gizemli hem de karanlık tarafıyla Sarmaşık'ta yeni bir soluk getiren Kerim Adil Sağlam'ın geri dönmesi bilhassa Merve için şok etkisi meydana getirdi. Yeni sezonda Oya, zorlu bir doğum sürecinden geçip erken dönemde bebeğini riskli koşullar altında bebeğini kucağına alırken, Emre'nin de Sarmaşığa yerleşme kararı alması sonrasında Taylan ile karşı karşıya gelmesi aralarında fırtınalar kopardı. Entrika unsurlarının bol miktarda ön planda tutulduğu gelişmelerin akabinde Ufak Tefek Cinayetler 34.bölüm fragmanı da yayınlandı. Oyuncu kadrosuna Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi yeni sezona zenginlik oyuncuların dahil olduğu ve Ufak Tefek Cinayetler 34.bölüm fragmanında ise, Sarmaşığa yerleşmesiyle birlikte ortalığı alabora eden Kerim Adil Sağlam'ın geçmişteki aşkı Merve ile yaşadığı büyük yüzleşme damgasını vurdu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 34.bölümüyle 25 Eylül Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER 33.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır. Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık'ta...

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor! Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık'a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

YORUMLAR 1
  • düzgün haber yap!! 5 yıl önce Şikayet Et
    islam düşmanı bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...